Gå til hovedinnhold

Er du bekymret for mor eller far?

I januar starter nye SMIL-grupper for barn og unge i familier hvor foreldre sliter med psykiske helseplager eller rusproblemer.

Starter 17. og 29. januar

Torill Idsøe (f.v.), Trine-Beth Rasmussen, Kristin Løberg og Marianne Bujordet er hovedgruppeledere i de fire SMIL- gruppene.

– SMIL står for Styrket Mestring I Livet, og er et tilbud til deg som er urolig for mor eller far. Kommunen og sykehuset har samarbeidet om dette i flere år. Vi er veldig glade for at de som har vært med på SMIL, sier at dette er til hjelp for dem. Vi møtes én gang i uka, og har ti samlinger der vi tar opp forskjellige temaer, sier Torill Idsøe. Hun er familieterapeut ved Familiens hus Vest, og en av de voksne som er med på samlingene.

Første samling for ungdommer på 8.- 10. trinn er onsdag 17. januar fra klokka 15.00 til 17.00 Samlingen er på Familiens hus Vest, som holder til på Trekanten i Vågsbygd.

Første samling for barn på 5. til 7. trinn er mandag 29. januar. Dette skjer på Familiens hus Sentrum, de holder til i Aquarama. Samlingen begynner klokka 16.00 og varer i to timer.

I brosjyren finner både barn og foreldre mer informasjon om samlingene, og om hvordan man melder seg på.

Brosjyre

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 04.12.2017 12:50
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?