Gå til hovedinnhold

Drikkevannet i Voiebyen er friskemeldt

Oppdatering: Vannprøver viser at alt er tilbake til det normale, og anbefalingen om å koke drikkevannet i Voiebyen, Rådyrveien og Bråvann ble opphevet mandag morgen i ny SMS-varsling.

Ikke behov for å koke vannet

Mandag morgen sendte Kristiansand kommune ut ny SMS-varsling om at anbefalingen om å koke drikkevannet er opphevet.

– Analyser som ble gjort av vannprøvene viser at alt er tilbake til det normale. Drikkevannet er trygt å drikke, og det er ikke lenger anbefalt å koke vannet. Informasjon om dette ble sendt ut som ny SMS-varsling 07.59 i dag morges til innbyggerne i de aktuelle områdene, sier leder for vann og avløp i ingeniørvesenet, Odd Yngar Lian.

Få varsel på SMS

nettsiden til Servicevarsling kan du undersøke om telefonnummeret ditt er registrert for å motta SMS-varsling fra blant annet kommunen. Varslingstjenesten benyttes til å varsle om kritiske hendelser som gasslekkasjer, ras eller flodbølger, eller mindre kritiske hendelser som endringer i vann- eller strømforsyning.  

Hvis telefonnummeret ikke er oppført kan du selv registrere deg ved å klikke på Sjekk din oppføring. Ved å logge inn kan du registrere din adresse og telefonnummer. Er du registrert på en tidligere adresse kan du selv endre adressen på denne siden.

Søndag kl. 19.50

Kok drikkevannet

Søndag morgen sendte Kristiansand kommune ut en SMS-varsling som meldte om en vannlekkasje i området. På grunn av lekkasjens omfang anbefaler kommunen at innbyggerne koker drikkevannet.

– Grunnet en vannlekkasje har vi sendt ut SMS-varsling om at det anbefales å koke drikkevannet. Dette gjelder kun innbyggere som bor i Voiebyen, Rådyrveien og Bråvann. Mandag morgen får vi svar på analysene av vannprøvene. Så fort vi får resultatene vil det bli sendt ut ny SMS-varsling til innbyggerne i de aktuelle områdene, sier leder for vann og avløp i ingeniørvesenet, Odd Ynge Lian.

Kontaktpersoner

Leder for vann og avløp i ingeniørvesenet Odd Yngvar Lian, mob: 916 70 730
Leder for ingeniørvesenet Terje Lilletvedt, mob: 905 38 614

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 02.10.2017 09:02
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?