Gå til hovedinnhold

Den nye Sukkevannshallen offisielt åpnet

Rundt 400 hadde møtt frem for å være med på åpningen av den nye idrettshallen på Sukkevann fredag 15.desember. Randesund idrettslag er svært fornøyd med anlegget.

Berikelse for Randesund bydel

Ordfører Harald Furre åpnet Sukkevannshallen offisielt med tale og klipping av snor, holdt av Peter og Tuva. Randesund skolemusikk spilte, og Øystein Konradsen, daglig leder i Randesund idrettslag, fikk blomster av ordføreren. Foto: Margrethe Saga

Den nye hallen er en forlengelse av den eksisterende hallen på Sukkevann, og etter elleve måneders byggetid var den klar for åpning fredag 15. desember. Ingvald Grønningsæter fra Kristiansand Eiendom ønsket velkommen, før ordfører Harald Furre stod for den offisielle åpningen.

- Dette har blitt en lys, fin og trivelig hall som er en berikelse for Randesund bydel. Å slippe å kjøre til treninger i for eksempel Gimlehallen er bra for barna, for foreldrene og for naturen, sa ordføreren.

Han trakk også frem Randesund idrettslags innsats for at mennesker skal være i aktivitet gjennom hele livet, med «Opp av godstolen» som eksempel.

Randesund idrettslag Sørlandets største

Det var stor stemning i Sukkevannshallen under den offisielle åpningen. Over 400 var møtt opp på markeringen i hallen. Foto: Margretha Saga

- Nå er det mange som trener utenfor bydelen, og i små trange haller. Derfor betyr det utrolig mye for oss og for bydelen å få en slik hall, sier Øystein Konradsen, daglig leder i Randesund idrettslag.

Randesund idrettslag er med sine 2500 medlemmer Sørlandets største idrettsklubb, og Norges største håndballklubb. I tillegg til ny hall har det også blitt laget 83 nye parkeringsplasser på Sukkevann.

Primært for idrettslag og skoler

4. klasse ved Strømme skole danset polka til Randesund skolemusikk under åpningen av Sukkevannshallen. Foto: Margrethe Saga

Etter at åpningen var gjennomført, fikk de fremmøtte høre Randesund Skolemusikk spille. 4. klasse ved Strømme skole danset polka, og latteren satt løst da Høvågdamene fra Complex revygruppe dukket opp.

I tillegg til de to idrettshallene består idrettsparken på Sukkevann blant annet av fotballbaner, tennisbaner, bordtennisrom og fitnessrom. Det er Randesund idrettslag som primært bruker anlegget, i tillegg til lokale skoler.

Mer informasjon om åpningen

Kontaktperson for media

Idrettssjef Terje Abrahamsen, mob: 913 80 170

Forfatter: Margrethe Saga
Publisert: 15.12.2017 15:01
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?