Gå til hovedinnhold

Vannlekkasje i Festningsgata

Festningsgatas høyre felt er delvis stengt ut av sentrum i krysset ved Kristian IVs gate fra mandag ettermiddag 25. mars på grunn av vannlekkasje. Utbedringene vil trolig være ferdig i morgen tidlig (tirsdag).

Ferdig tirsdag morgen

Festningsgata er stengt i høyre felt der den krysser Kristian IVs gate. Årsaken er vannlekkasje. Reparasjonsarbeidene venstes å være ferdig tirsdag morgen 26. mars. Foto: Jon Sverre Karterud

- Et vannrør er sprukket og har skylt bort en del masser. Vi kommer til å grave og ordne opp her i løpet av de nærmeste timene og håper å være ferdig til tirsdag morgen (26. mars), sier produksjonssjef Torfinn Jore i ingeniørvesenet i Kristiansand kommune.

Delvis stengt ut av byen

– Et område av høyre veibane i Festningsgata der den krysser Kristian IVs gate ved Posebyen i retning E 18 er stengt. Det vil trolig gi litt utfordringer i ettermiddagstrafikken, sier Jore, som lover at ingeniørvesenet skal ordne opp så fort de kan.

– Nå må vi bare få oversikt over hva det finnes av strømkabler og annen infrastruktur før vi begynner å grave. Så må vi også ha tillatelse av vegvesenet for å grave i deres vei. Men det går fort og greit, sier produksjonssjef Torfinn Jore.

Forfatter: Svein Tybakken
Publisert: 25.03.2019 15:35
Sist endret: 25.03.2019 16:25

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?