Gå til hovedinnhold

Bystranda skal etterfylles med sand

Torsdag 28. juni fra kl. 19.00 kommer det lastebiler inn på Bystranda for å etterfylle stranda med sand. Arbeidet utføres av parkvesenet og vil foregå på kvelds- og nattestid og vil være ferdig fredag formiddag ca. kl. 10.00. Tilgangen til sjøen ved Bystranda sperres for publikum mens arbeidet pågår.

Etterfyller med sand

I ett-tiden i dag var det en del besøkende på Bystranda, og noen få hadde benket seg i sanden. Torsdag kveld starter arbeidet med å oppgradere stranden ved å etterfylle med sand for å gi et bedre tilbud til besøkende.

Torsdag 28. juni kommer de første lastebilene fylt med sand til Bystranda for å etterfylle stranda. Arbeidet starter kl. 19.00 og pågår utover kvelden og nattestid og frem til ca. kl. 10.00 på fredag. Arbeidet utføres av parkvesenet for å gi et bedre tilbud til besøkende.

– Grunnet vind og vær har mye sand blitt blåst på sjøen. Vi skal derfor fylle på ekstra sand for å gi besøkende et mye bedre tilbud. Vi hadde egentlig håpet på dårlig vær slik at vi kunne utføre jobben på dagtid for å unngå å sjenere beboerne i området. I stede har vi vært så heldige å ha fint vær, og derfor gjør vi dette på kvelden slik at det ikke forhindrer tilgangen på dagtid, sier driftssjef Kurt Tange Jensen

Sender SMS-varsel

Beboere i området som blir berørt vil få en SMS i løpet av dagen fra Kristiansand kommune med informasjon om arbeidet på Bystranda. I forhold til støynivå har fungerende kommuneoverlege Eirik Abildsnes godkjent arbeidet som må utføres på kvelds- og nattestid.

– Arbeidet består av lastebiler som skal leverer sand, og det vil bli noe støy. Kommuneoverlegen har godkjent støynivået, og når arbeidet er over vil Bystranda ha et nytt og fint lag med sand til glede for besøkende, sier driftssjefen.

Områder avstenges

Deler av området ved Bystranda må sperres av mens arbeidet varer. Promenadene i området blir også stengt av, men det blir mulig å gå på plenen mellom hotellet og stranda.

Kontaktperson

Driftssjef Kurt Tange Jensen, mobil: 970 50 090

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 27.06.2018 15:04
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?