Gå til hovedinnhold

Byggedagen 6. november med fokus på bærekraft og grønn omstilling

- Årets Byggedag 6. november har en rekke spennende og interessante foredrag under hovedtema miljø og kostnadsmarginer, sier Venke Moe, plan- og bygningssjef i Kristiansand kommune. – Grønt skifte krever bedre marginer i bygg og anlegg.

Byggedagen 6. november

Plan- og bygningssjef Venke Moe inviterer til Byggedagen 6. november med fokus på bærekraft og grønn omstilling. Byggedagen er en viktig møteplass for bygg- og anleggsbransjen, politikere og kommuneadministrasjonen. Foto: Ragna Marie Henden

- Byggedagen er en viktig møteplass for den lokale bygg- og anleggsbransjen, politikere, offentlige byggherrer og kommuneadministrasjonen, forteller Venke Moe.

- Byggedagen arrangeres for 21. gang, og er en årlig møteplass for å styrke samarbeidet og kvaliteten på det vi alle steller med, sier plan- og bygningssjef Moe. – Her er det både uformelle og formelle drøftinger, samtaler og kontakt, og nyttige foredrag. Vi inviterer eiendomsutviklere, advokater, byggmestre, konsulenter, arkitekter, fagfolk i offentlig virksomhet, politikere og andre med interesse og arbeid innen planlegging og utbygging i Kristiansandsområdet.

Program

- Byggenæringen har i gjennomsnitt en margin på 3,3 prosent, ifølge BDO. Dette  har dramatisk betydning for omstillingsevne, utvikling og konkurransekraft. Med det som utgangspunkt har årets programkomite for Byggedagen i Kristiansand jobbet med arbeidstittel ”intet grønt skifte uten bedre marginer”, sier Moe.

- Kristiansand har satt seg som mål å være en grønn innovasjonsby med kompakt byutvikling. Det er viktig at vi får byggenæringen med oss i realiseringen av strategien i den ny kommuneplanen.

- Vi håper spennende navn som Harald Vaagaasar Nikolaisen i Statsbygg og Kari Sandberg i EBA - sammen med Jan Alexander Langlo i Sintef - kan både utfordre og svare på mange av spørsmålene. Roy Frivoll i Avantor sitter med sine erfaringer og tall og kan si noe om fremtidens kjøperutvikling. Kommunen stiller med både teknisk direktør, eiendomssjef og plan – og bygningssjef, og ordfører Harald Furre ønsker velkommen.

Program

Påmelding

Husk å melde deg på. Frist torsdag 2. november.

Påmelding

Hvem får årets byggepris?

Årets byggepris deles ut til slutt av Stian Storbukås, som leder av By- og miljøutvalget i Kristiansand kommune, og leder av juryen for Byggeprisen.

Informasjon om Byggeprisen

Arrangeres av Kristiansand Byggforum

Kristiansand Byggeforum er et samarbeidsorgan mellom Kristiansand Kommune og bransjeaktørene, Entreprenørforeningen Bygg- og anlegg (EBA), Rådgivende Ingeniørers forening (RIF), Agder Arkitektforening (AAF) og Boligprodusentene.

Kontakt

Venke Moe, plan- og bygningssjef, teknisk sektor i Kristiansand kommune, mobil:909 79 540
Petter Blomkvist, regionsjef, EBA Agder, mobil: 46684200

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 24.10.2017 08:52
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?