Gå til hovedinnhold

Byfest og sankthansbål på Tangen

Søndag 23. juni kl. 18.00 inviterer Kristiansand kommune og samarbeidspartnere til stor byfest på Tangen. Her blir det underholdning, leker, konsert, matsalg, gratis is og ikke minst, et stort og flott sankthansbål.

Byfest på Tangen 2019

Tradisjonen tro blir det også i år et stort og flott sankthansbål på Tangen søndag 23. juni. Bildet ble tatt under fjorårets byfest. Foto: Tore Løvland

Søndag 23. juni er det sankthansaften og da arrangeres det en stor byfest på Tangen for alle innbyggere. Her blir det leker for barn, konsert, varme griller, gratis is og sankthansbål.

- Byfesten på Tangen har blitt et veldig populært arrangement, og det er en hyggelig tradisjon å invitere alle byens innbygger og gjester til denne samlingen på Tangen. Tradisjonen tro tenner vi to bål, etter for de minste klokken 18.30 og så det store bålet kl. 21.30, sier arrangementskoordinator Tore Løvland.

Kristiansand kommune arrangerer byfesten sammen med blant andre Posebyen vel og Blå Kors Kristiansand.

- Kommunen har et fantastisk samarbeid med Posebyen Vel og Blå Kors Kristiansand i forbindelse med dette arrangementet. Begge disse organisasjonene bidrar for å gjøre dette til svært hyggelig kveld hvor Posebyen Vel står for alt salg av mat og drikke, mens Blå Kors Kristiansand holder aktiviteter for barna, sier arrangementskoordinatoren.

Program

Byfest på Tangen arrangeres søndag 23. juni.

KL. 18.00 – ÅPNING

Kristiansand Kajakklubb og Christiansand Seilforening stiller med kajakker og seilbåter slik at barn kan lære å padle og seile.

Grillene tennes og alle er velkommen til å ta med egen mat og bruke grillene. Det er også mulig å kjøpe mat og drikke fra salgbodene.

Kl. 18.30 tennes barnebålet
Kl. 19.00 arrangeres strandkrabbefest med Dinosausband som er barnemusikkbandet til Heidi Solheim
Kl. 19.30 blir det utdeling av gratis is
Kl. 20.30 er det klart for konsert med Heidi Solheim med band
Kl. 21.30 tennes bålet

Programmet kan også sees her:

Program for byfest på Tangen

Velkommen skal dere være!

Byfesten på Tangen er et samarbeidsprosjekt mellom Kristiansand kommune, Spareskillingsbanken, Blå Kors Kristiansand, Posebyen Vel, Barnas By Kristiansand og Hennig-Olsen Is. 

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 13.06.2019 14:26
Sist endret: 24.06.2019 08:39

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?