Gå til hovedinnhold

Bli med på vårens vakreste eventyr!

- Årets «Sykle til jobben-aksjon» starter 19. april. På landsbasis er det allerede påmeldt drøyt 21.000 deltakere. I Kristiansandsregionene er det omlag 900 som har meldt seg på, forteller Sigmund Lode, arrangør og leder for Bedriftsidretten i Vest-Agder.

Sykle til jobben starter 19. april

- Meld deg på vårens vakreste eventyr. Bli med på Sykle til jobben- aksjonen og få bedre helse, oppfordrer fv rådgiver Bjørne Jortveit i ATP-samarbeidet og arrangør og daglig leder Sigmund Lode i Bedriftsidretten Vest-Agder. Foto: Ragna Marie Henden

- Nytt i år at du kan melde seg på via en app til «sykle til jobben-aksjonen», som varer til 17. juni. Du kan delta individuelt eller på et lag, bestående av 2-5 personer, oppfordrer bedriftsidrettslederen, som håper mange vil ta beina eller sykkelen fatt til og fra jobb nå når vi går lysere tider i møte og det er varmere i lufta.

- Det er Bedriftsidretten som arrangerer kampanjen, som er en tradisjonsrik aksjon i flere år for å få arbeidstakere i bedre form. I 2017 var det mer enn 40.000 deltakere med, forteller Lode, som håper å få med enda flere i år.

Gratis i Kristiansandsregionen

- I Kristiansandsregionen er det gratis å delta i kampanjen. Det skyldes at ATP-samarbeidet sponser kampanjen, forteller ATP-koordinator Bjørne Jortveit, som håper mange vil bli med på «vårens vakreste eventyr.

- Kristiansand  kommune deltar i ATP, og gir økonomisk tilskudd. Kampanjen bidrar til mer sykkel og gange, og mindre mindre biltranport, og gir mer folkehelse, sier en fornøyd Bjørne Jortveit, rådgiver i kommunen og ATP-koordinator.

Alle typer aktivitet teller

- Alle typer fysisk aktivitet kan registreres, fra sykling/gåing til svømming, dans, yoga og hagearbeid, forteller Lode. - Du registrerer timer og minutter og km når er aktuelt, og får maks få 3 poeng per dag. Er du med på et lag, vil alt som registreres også gjelde laget:

  • Minst 30 min med      fysisk aktivitet gir 1 poeng
  • Minst 60 min med      fysisk aktivitet gir 2 poeng
  • Minst 90 min med      fysisk aktivitet gir 3 poeng

Spennende konkurranse
Du kan til enhver tid se hvordan du ligger an i forhold til andre deltakere i eget lag, bedrift, kommune, fylkeskommune og nasjonalt.

Premier

Det trekkes jevnlig premier gjennom hele kampanjeperioden. Du kan vinne alt fra treningsklær til eksotiske turer for hele laget. Det er fine premier for å verve andre deltakere. Hovedpremien for lag i årets «Sykle til jobben» et opphold på Skåbu Fjellhotell
i Gudbrandsdalen.

Se premiene her

Påmelding

Påmelding skjer via sykletiljobben.no    eller på Sykle til jobben-appen.

Dersom du vil delta på et lag, kan du finne din arbeidsplass / organisasjon på en alfabetisk liste og knytte seg til denne. Dette gjøres på «min side». Deretter kobler en seg på et lag under denne virksomheten.
Dersom den bedriften du jobber i ikke er med på kampanjen, kan en representant for virksomheten inngå en avtale med «Sykle til jobben». Fremgangsmåte finnes her.

Har du spørsmål kontakt: sykle@bedriftsidretten.no

Kontakt

Daglig leder Bedriftsideretten i Vest-Agder, Sigmund Lode
epost: Sigmund.Lode@bedriftsidretten.no   
Rådgiver og ATP-koorodnator Bjørne Jortveit,
epost: bjorne.jortveit@kristiansand.kommune.no

 - Bli med på vårens vakreste eventyr, oppfordrer fv Sigmund Lode og Bjørne Jortveit.

Forfatter: Ragna Marie Henden/Bjørne Jortveit
Publisert: 17.04.2018 14:17
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?