Gå til hovedinnhold

Åpent møte om fremtidens drivstoff

Hva blir fremtidens drivstoff? El, bio, hydrogen, syntetisk, annet? Ny forskning presenteres 4. mai kl 18 i Rådhuskjelleren, av Andreas Brekke fra Østfoldforskning.

Hva blir fremtidens drivstoff?

Hva blir fremtidens drivstoff? Velkommen på åpent møte 4. mai kl 18 i Rådhuskjelleren i Kristiansand. Foredragsholder Andreas Brekke presenterer ny forskning om tema.

- Det er mange meninger om elektriske biler og biodrivstoff. Mange har tro på hydrogen som fremtidens løsning. Mange myter har etablert seg. Hva skal vi velge? Utfordringen møter vi både privat og i jobbsammenheng, sier miljørådgiver Alena Bohackova, som sammen med Tekna inviterer til møte i Rådhuskvartalet om temaet.

Åpent møte 4. mai kl 18.00 i Rådhuskjelleren

Forsker Andreas Brekke holder foredrag om fremtidens drivstoff, og presenterer ny forskning på området. Foto: Østfoldforskning

4. mai kl 18 - 20.30 inviterer Tekna Fagråd Agder, i samarbeid med Kristiansand kommune, til foredrag om fremtidens drivstoff. Fordeler og ulemper ved de ulike alternativene presenteres i et livsløpsperspektiv. Ny forskning vil bli presentert.

Etter foredraget er det lagt opp til diskusjon. 

Foredragsholder Andreas Brekke jobber med prosjekter knyttet til miljøvurderinger av energi i Østfoldforskning. Han er opptatt av at miljøinteresser og kommersielle interesser kan kommuniseres og organiseres i henhold til hverandre. Mer om Andreas Brekke her.

Påmelding

Møtet er gratis og åpent for alle, men fint om du melder deg på her.
4. mai kl 18.00 - 20.30 i kjelleren i Rådhuskvartalet, Kristiansand. Inngang Tollbodgata.

Kontaktinfo

For mer informasjon kontakt:

Miljørådgiver Alena Bohackova, By- og samfunnsenheten i Kristiansand kommune, mobil 975 62 842
Seniorforsker Hege Indresand, Tekna, mobil 948 94 191

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 24.04.2017 09:15
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?