Gå til hovedinnhold

22.000 inviteres til boligundersøkelse via sms

- Kristiansand kommune gjennomfører nå en boligundersøkelse som sendes ut via sms til 22.000 innbyggere, forteller prosjektleder Line Baasland, rådgiver i stab til teknisk direktør.

Boligundersøkelse via sms

- 22.000 innbyggere får nå sms fra Kristiansand kommune med link til en boligundersøkelse. Vi håper mange vil ta seg tid til å svare, sier prosjektleder Line Baasland, rådgiver i staben til teknisk direktør. Foto: Ragna Marie Henden

- Målet med undersøkelsen er å kartlegge innbyggernes boligpreferanser, sier prosjektleder Line Baasland. - Kommunen ønsker å kartlegge innbyggernes behov og ønsker for kvaliteten knyttet til boligen, til tilbud i nærområdet og beliggenhet av boligen.  Med boligundersøkelsen vil vi prøve å finne ut av hvor og hva slags boliger som bør bygges for å bidra til ønsket boligutvikling framover i kommunen, sier Baasland.

- Undersøkelsen blir sendt ut på sms, med lenke til besvarelse, forteller prosjektleder, som håper dette gjør det enkelt og tilgjengelig å svare for de fleste.

 Slik ser meldingen ut.  

- Vi sender sms til et befolkningsrepresentativt utvalg av Kristiansand kommunes innbyggere fra 18 år og oppover. 22 000 personer vil motta invitasjon til å delta i undersøkelsen.

Fra 15. mars

- Vi håper flest mulig vil delta i undersøkelsen som sendes ut på sms fra 15. mars og en periode framover. Med mange svar får vi et bredt kunnskapsgrunnlag, sier Baasland, som også lokker med gavekort i Kvadraturen på 1.000 kroner. Vi trekker tre heldige vinnere av gavekort blant de som svarer på boligundersøkelsen.

– Deltakelse i undersøkelsen gir også innbyggerne en god mulighet til å fortelle kommunen hvor og hvordan de ønsker å bo fremover, understreker prosjektleder Baasland.

Det er Kantar TNS gjennomfører spørreundersøkelsen på vegne av Kristiansand kommune.

Undersøkelsen kommer i form av en sms fra Kristiansand kommune, med en link til spørsmålene.

Mer informasjon om boligundersøkelsen

Kontakt

Prosjektleder Line Baasland, rådgiver i staben til teknisk direktør,
mobil: 906 23 775, epost: Line.Baasland@kristiansand.kommune.no

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 19.03.2018 15:24
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?