Varaordfører inviterer til innbyggerprat

Hva er du opptatt av? Har du en erfaring du vil dele eller en god ide som gjør Kristiansand til en bedre by å bo i? Da ønsker varaordfører Erik Rostoft å høre fra deg.

1500 st12102020 2.jpg

Varaordfører Erik Rostoft inviterer til innbyggerprat for å høre hva du er opptatt av som innbygger. Foto: Svein Tybakken

På varaordførerens kalender er det satt av tid til innbyggermøter hver tirsdag og torsdag til en halvtimes uformell prat. 

Våre innbyggere sitter på mye kunnskap om nær sagt alt i vår kommune. Formålet med en kaffeprat er å lytte til hva du er opptatt av og på den måten senke terskelen for innbyggerdialog. Kanskje har du en god ide som gjør Kristiansand til en bedre kommune å bo i?

Del den gjerne under en uformell kaffeprat uten en full agenda. 

Book avtale

Du kan selv booke tid til en prat med varaordføreren på ledig tidspunkt i hans kalender. Du vil motta bekreftelse på avtalt tidspunkt i e-post. Oppgi tema ved booking.

Hvis du ikke har mulighet til å booke møte digitalt så kan du ta kontakt på telefon 38 07 50 00 så hjelper vi deg med å booke møte. 

Møteavtale om innbyggerprat åpner ikke for økonomiske tiltak og heller ikke for saksbehandling.

Booking – Kaffeprat

Om dine personlige opplysninger:

  • Kristiansand kommune bruker de registrerte opplysningene til videre kommunikasjon. Opplysningene slettes innen 30 dager etter møtet.
  • Du kan lese om dine rettigheter og finne kontaktopplysninger til kommunens personvernombud ved å gå inn på kommunens personvernerklæring

Vi gleder oss til å høre fra deg!