Søk sommerjobb i kommunen

Vi utlyser sommerjobber som passer for deg som er ungdom, elev, student og for deg som er ferdig utdannet. Stillingene er innen Helse og mestring, Ingeniørvesenet og Parkvesenet.

Sommerjobb i kommunen.jpg

Alle foto: Anne Lise Norheim

En sommerjobb i kommunen er et trygt sted å begynne arbeidslivet. I tillegg til at du får ekstra lommepenger, eller får spart til noe du ønsker, gir en sommerjobb masse nyttig erfaring. Du blir bedre kjent med deg selv og kanskje oppdager du hva du ønsker å jobbe med senere. Du får også muligheten til å knytte kontakt med en arbeidsgiver. Kanskje kan dette gi deg muligheter til en jobb ved siden av skole eller studier.

Slik søker du sommerjobb hos oss

Alle våre stillinger utlyses på Webcruiter. Ønsker du å søke sommerjobb i Kristiansand kommune må du registrere deg, og søke via Webcruiter.

Se ledige stillinger her

Vil du vite mer om å jobbe i kommunen kan du ta en titt på vår temaside Jobb hos oss

Tips til søknaden

− Det er mange som ønsker seg en sommerjobb i kommunen. Bruk derfor litt tid på søknaden din. Fortell oss hvem du er, hva du er interessert og hvorfor du ønsker akkurat denne sommerjobben, sier personalrådgiver Jan Erik Gabrielsen som ønsker alle søkere lykke til.

Kommunen – kulere enn du tror

Se denne filmen som gir deg et innblikk i ulike yrker som finnes i kommunen.


 

Filmen er laget av Ola Røyseland i kommunikasjonsenheten/Samsen kulturhus i Kristiansand kommune.