Offisiell åpning av dagsturhytta på Øyliheia

Dagsturhytta på Øyliheia i Vågsbygd er nå ferdig og klar til bruk. Alle innbyggere inviteres til offisiell åpning i regi av Kristiansand kommune og Agder fylkeskommune, torsdag 9. mars kl. 16.30.

Dagsturhyttene er et prosjekt i regi Agder fylkeskommune, der målet er a det skal settes opp til sammen 25 hytter fordelt på alle kommunene i Agder. Prosjektet er finansiert med et spleiselag mellom Kristiansand kommune, Agder fylkeskommune, SR-bank og Spillemiddelordningen, og det er Parkvesenet ved Trond Johanson som har vært prosjektleder for hytta på Øyliheia.  

Dagsturhytta.png

Dagsturhytta på Øyliheia. Foto: Krisitiansand kommune

Det blir storfin åpning med innslag fra flere av samarbeidspartnerne i prosjektet. Fylkesordfører Arne Thomassen vil stå for den offisielle åpningen, etterfulgt av ordfører Jan Oddvar Skisland som vil annonsere navnet på hytta. Ellen Instefjord gir en hilsen fra Sparebank 1 SR-Bank og Midt-Agder Friluftsråd arrangerer aktiviteter for både store og små utover ettermiddagen.  

Les mer om dagsturhytta her

Vinner av navnekonkurranse annonseres 

Tidligere i år ble det lansert en navnekonkurranse for den nye hytta, hvor innbyggerne fikk mulighet til å sende inn sine forslag til hva hytta skal hete. Alle forslagene er nå kommet inn og juryen, bestående av parksjef Aase Hørsdal og byutviklingsdirektør Ragnar Evensen har valgt en vinner. Navnet vil bli presentert av ordfører Jan Oddvar Skisland på åpningen torsdag.  

Oversikt over turløypa

MicrosoftTeams-image (1).png