Få gratis veiledning i bruk av datamaskin, mobiltelefon og nettbrett

Trenger du hjelp med data og internett? Ønsker du å bli en tryggere digital bruker? Da burde du benytte deg av biblioteket sin veiledningstime og drop-in tilbud.

Foto: Kristiansand folkebibliotek 

Book en veiledningstime

I perioden 20. januar til 7. juni kan du booke en dataveileder inntil tre ganger. Veiledningstimene har en varighet på 45 minutter, og foregår på onsdager og fredager på hovedbiblioteket, klokken 12.00 og klokken 13.00.

Påmelding gjøres i skranken i andre etasje på hovedbiblioteket, eller ved å ringe dem på tlf. 90 71 45 82.

Drop-in datahjelp

Det blir drop-in datahjelp én gang i måneden på hovedbiblioteket, og to ganger i halvåret på bibliotekene på Tangvall, Vågsbygd og Nodeland, klokken 17.00–19.00. Datoer finner du på Kristiansand folkebibliotek sin arrangementskalender.

På drop-in datahjelp vil teknologiambassadører fra Pensjonistforbundet hjelpe deg etter beste evne med små utfordringer knyttet til bruk av din enhet. Dette kan for eksempel være e-post, telefonsamtaler, apper og innstillinger.

Det tilbys ikke hjelp innen kjøp/reparasjon av maskin eller installasjon av programvare. Teknologiambassadørene kan heller ikke bistå med utfylling av skjema eller søknader fra din bank, NAV, skatteetaten eller UDI.

Foto: Kristiansand folkebibliotek

Mer informasjon om tilbudene finner du her:

Dataopplæring