Spennende sommerprogram på prestegården

Søgne gamle prestegård byr på et variert og spennende sommerprogram med aktiviteter og arrangementer for hele familien.

Foto: Søgne gamle prestegård

Sommerutstillingen og aktivitetene på kultursøndagene er gratis og åpent for alle. I tillegg kan man besøke Prestegårdsmalerne på søndager, Søgnedesign og verkstedet til Ann-Beate Tempelhaug og Eirik Gjedrem.

Mer informasjon om Søgne gamle prestegård sitt sommerprogram finner du på deres hjemmeside.

Sommerutstilling i Galleri Fjøset

Unn deg en kunstopplevelse og ta turen innom Galleri Fjøset i sommer. Her vil du få muligheten til å se kunst av Ørjan Amundsen, Ylve Thon, Terje Resell og Olaf T. Hodne. De ulike kunstverkene byr på mange forskjellige uttrykk, materialer og teknikker som blant annet malerier, etsninger, videoverk og smykker.

Utstillingen står til og med 31. juli 2022.

Mer informasjon om utstillingen og åpningstider finner du her.

Bli med på kultursøndager

Søndag 10. juli vil bygdemuseet være i fokus. Her vil det være blant annet aktiviteter for barn og unge, og farging av garn med Ida-Marie Hellenes. Mer informasjon om dagsprogrammet finner du her.

Søndag 17. juli blir det bruktmarked med Søgne brukt og antikk og Retrohappy, og kunstmarked med lokale kunstnere. Mer informasjon om dagsprogrammet finner du her.

Søndag 24. juli vil det holdes gratis konsert med Gildas Le Pape og Magne Føreland kl. 14.00. I tillegg vil det være verksted for barn fra kl. 12-14. Mer informasjon om dagsprogrammet finner du her.

Søndag 31. juli inviterer prestegården til en steinalderdag, hvor det vil være steinalderaktiviteter på tunet. Lokalhistoriker Magne Haugland skal lage kokegrop og ha skyting med pil og bue. I samarbeid med Agder fylkeskommune vil det også være mulig å lære hvordan steinaldermennesker lagde verktøy av flint. Mer informasjon om dagsprogrammet finner du her.

Ta en historisk rusletur

Hver søndag i juli kl. 13.00 arrangeres en historisk rusletur med erfarne guider der man besøker Søgne gamle kirke, Bjørnson-tunet og ubåthulen. Omvisningen koster 50 kr per deltaker, og det er oppmøte ved resepsjonen.  

Konsert med Tønes

Tønes med band spiller i Amfiet på Søgne gamle prestegård fredag 15. juli kl. 19. Tønes er en kjent låtskriver og tekstforfatter. Han har gitt ut Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og tre Spellemannspriser.

Billetter til konserten koster 450 kr inkl. avgifter.

Billetter kan kjøpes her.

Sommerkonsert med VAMP

Torsdag 21. juli kl. 19 varter VAMP opp med sommerkonsert i Amfiet. Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, blant annet fem Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen. De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater.

Billetter til konserten koster 480 kr inkl. avgifter.

Billetter kan kjøpes her.

Konsert med Egil og Aslag

Søndag 31. juli kl. 14 kommer Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard til Søgne gamle prestegård for å glede barn i alle aldre med sitt populære barneshow. Egil og Aslag er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band. De to er også gjengangere i alt fra Barne-TV, diverse spillefilmer og TV-show som Brille og Kongen befaler.

Billetter til Egil og Aslag sitt barneshow koster 120 kr inkl. avgifter.

Billetter kan kjøpes her.