Sommerpatruljen 2022

Fra 27. juni til 12. august besøker Sommerpatruljen 15 nærområder i Kristiansand og tilbyr gratis aktiviteter, lek og moro for barn og unge mellom 8-13 år. Det kreves ingen påmelding.

Illustrasjon: Kristiansand idrettsråd

Sommerpatruljen er i korte trekk et omreisende instruktørkorps med trenere fra lokale idrettslag, som bruker sommeren på å besøke lokale nærmiljøanlegg for å promotere aktivitet. 

I sommer skal de ta for seg daglige besøk i 15 nærområder i Kristiansand. Her blir det lek, musikk og gøyale aktiviteter for barn og unge mellom 8-13 år. Aktiviteter som tilbys er ballspill, basketball, amerikansk fotball, baseball, innebandy, volleyball, frisbeegolf og mye annet.

Aktivitetene er gratis, og krever ingen påmelding. Sommerpatruljen har med seg det utstyret som trengs, så det er bare for barn og unge å møte opp. 

Ruteplan 2022

Sommerpatruljen starter 27. juni og varer til og med 12. august.

imageqyvcn.png

Ruteplan for 2022 i PDF-fil

– Utrolig bra prosjekt 

Sommerpatruljens hovedfokus er å gi barn og unge gode opplevelser med fysisk aktivitet og samvær, i tillegg til å gi dem gode opplevelser og legge til rette for mestringsfølelse. Prosjektet skal bidra til å stimulere barn og ungdom til spontan aktivitet, og skape uformelle møteplasser i nærområdet. 

Det er deltagende idrettslag som administrerer og gjennomfører prosjektet. Prosjektet er finansiert av Bufdir, Kristiansand Idrettsråd og Kristiansand kommune.

– Kommunen skal være en tilrettelegger for alle idretter og vår visjon er å bli verdens sprekeste by. Sommerpatruljen er et utrolig bra prosjekt som fanger opp barn og unge fra ulike samfunnslag, sier idrettskonsulent Odd-Arne Rasmussen i idrettsenheten.

Mer informasjon

Mer informasjon om Sommerpatruljen finner du inne på Kristiansand idrettsråd sin nettside

Sommerpatruljen har også sin egen Facebook side

Kontaktperson

Har du spørsmål kan du kontakte Anders Ian Hamm i Kristiansand idrettsråd. 

Mobil: 947 81 777