Kilden og biblioteket samarbeider om utlån av konsertbilletter

Kilden tilbyr, i samarbeid med Kristiansand folkebibliotek, et lite antall billetter til «utlån» på våre torsdagskonserter med Kristiansand Symfoniorkester. Vi håper med dette å kunne tilby gode konsertopplevelser til flere av bibliotekets brukere.

foto-jon-petter-thorsen-aptum-dsc_4623_web1920x1080-67a58cec.jpeg

Foto: Jon Petter Thorsen, Aptum

Billettene lånes ut hver fredag på hovedbiblioteket fra kl. 10 og fram til de åtte billettene er lånet ut. Den første fredagen vi deler ut billetter er allerede 11. mars, for konserten torsdag 17. mars, Ung klassisk.

Du kan bare få billetter til en konsert om gangen – og det er til førstkommende konsert. Du kan ikke ringe eller sende e-post og reservere billetter, du må møte opp for å få dem. Totalt er det snakk om tolv konserter som avholdes våren 2022, 96 billetter totalt, det er jo en raus gave fra Kilden til befolkningen i Kristiansand. Du kan få to billetter om gangen, slik at flest mulig får nytt godt av ordningen. 

Denne ordningen med at biblioteket låner ut gratisbilletter til konserthuset har de i Helsinki, det er der som Kilden har blitt inspirert av. Det er en forsøksordning som Kilden og Kristiansand folkebibliotek nå prøver ut våren 2022. 
  
Kontaktinformasjon Kilden:  
billett@kilden.com 

Tlf: 90 58 11 11

Mer informasjon finner du her