Roligheden gård feirer 10 års jubileum!

Denne uken markeres det ti år lange samarbeidet mellom Roligheden barnehage, Wilds Minne skole og Fritidsenheten med en stor bursdagsfeiring for barn som er tilknyttet Roligheden gård!

Fra venstre: Liv Torsvik, Marie Andås, Sissel Høyvik Hauso, Mazyar Golshani, Anne Hagen, Christin Javnes og Åshild Botnen. Foto: Fritidsenheten

Roligheden gård er en tilgjengelig og åpen møteplass hvor barnehage, skole og kultur samarbeider for å tilrettelegge for en god hverdag for de unge på Lund. Våningshuset på gården brukes i dag til utleie og fritidsklubb i regi av Fritidsenheten, mens Bydelssalen benyttes som bydelshus. I 2012 ble også Roligheden barnehage en del av Roligheden gård.

– Jeg tror noe av suksessen skyldes at alle tre parter ble tidlig involvert og kjent med hverandres drift. Dette har dannet grunnlaget for et godt samarbeid, sier Anne Hagen, som er leder for Roligheden barnehage.

Klare for jubileumsuke!

– Det skal holdes flere lokale arrangementer for barna i barnehagen og for elevene på Wilds Minne skole. I tillegg holder Lund fritidsklubb og grupper fra Fritidsenheten aktiviteter for barn og unge fra 5. trinn til 18 år. Det kommer til å bli kake, ansiktsmaling, trylletriks, dans, sang og flere hyggelige aktiviteter gjennom hele uken, sier Hagen.

– Høydepunktet blir den store bursdagsfesten førstkommende onsdag. Da skal Bydelssalen fylles med lysrigg og musikkanlegg. Vi gleder oss!

Foto: Fritidsenheten

Mer informasjon om fritidsklubbene i Kristiansand kommune finner du her.

Følg Fritidsenheten sin Facebook side for jevnlige oppdateringer.