Nytt system for leie av båtplass er forsinket

Snart er et nytt system for leie av båtplasser klart. Mens de siste forberedelsene gjøres, har vi måttet stenge ned det gamle systemet. Dette får ingen konsekvenser for de eksisterende leietakerne.

– For en tid tilbake gikk det ut informasjon til alle leietakerne om det nye systemet som vi snart tar i bruk. Det viser seg nå at dette tar litt lengre tid enn ventet, sier Kjetil Almås, fagansvarlig for småbåthavnene. – I mellomtiden har vi måttet stenge ned det gamle systemet.

Almås forsikrer om at dette ikke medfører at noen mister båtplassen de allerede har.   Vi tildeler  heller ingen nye båtplasser før systemet er oppe og går.

Varsler via e-post og sms

Innbyggertorget får nå mange henvendelser fra leietakere som etterlyser faktura. Så snart systemet er oppe og går, vil eksisterende leietakere bli varslet via e-post og sms når faktura er klar for betaling.

– Vi beklager denne forsinkelsen, men gleder oss til det nye systemet kommer på plass. Da vil innbyggerne selv kunne finne ledige båtplasser, sette seg på venteliste, leie båtplasser og  betale for båtplassen med kort, Vipps eller faktura. Det blir bra, avslutter Almås.