Ny dato for åpning av stupetårnet i Bertes er 7. juni

Endelig blir det åpning av stupetårnet i Bertesbukta, etter at både været og mudring tidligere har skapt forviklinger for åpningsfesten. Tirsdag 7. juni kl. 19 skjer det!

20220518_145139.jpg

Som tidligere annonsert vil ordfører Jan Oddvar Skisland åpne anlegget, Tveit Union Musikkorps spiller, Kristiansand stupeklubb viser oss sine kunster og det blir kake å få!

Åpningen  har tidligere blitt utsatt to ganger. Første gang på grunn av dårlig vær og andre gang på grunn av funn av en oppstikkende stokk nær 10-meteren. Stokken har sannsynligvis kommet frem etter mudring under 10-meteren. Det var dykkere fra Kristiansand dykkerklubb som fant stokken som sto fast i mudderet. Denne er nå fjernet.

Helmer Espeland i parkvesenet forsikrer at det nå er gjort grundige undersøkelser og scanning av bunnforholdene.

– Dette gjør vi før tårnet åpnes, og vi vil fortsette å gjøre slike undersøkelser etter at stupetårnet er tatt i bruk, sier han. Espeland har vært prosjektleder for stupetårnet og nå gleder han seg til at anlegget åpnes og kommunens innbyggere får ta det i bruk.
– Jeg  håper at pinsesola vil gi oss litt god temperatur i vannet, og at anlegget bader i vakker kveldssol til åpninga, sier han.

I følge Yr.no, ser det ut til at han får ønskene sine oppfylt.
Det er meldt strålende sol og en temperatur i underkant av 20 grader.

Så her er det bare å finne fram badedrakt og badeshorts og bli med på moroa!

Kontakt for media:

Helmer Espeland
Rådgiver
Parkvesenet
Tlf. 90 83 11 95