KulturRullatoren sitt vårprogram 2022

Kristiansand KulturRullator er nok en gang ute på veien for å spre musikalsk medisin. Nå kan de eldre glede seg over årets spennende vårprogram!

Foto: Knuden - Kristiansand kulturskole.

Kristiansand KulturRullator er et skreddersydd kulturprogram for kommunens omsorgssentre og institusjoner som tilrettelegger kulturopplevelser for personer som ikke har mulighet til å oppsøke kulturtilbud. Ordningen driftes og utvikles av Knuden - Kristiansand kulturskole.

Se vårens program her. 

Positivt innstilt til vårprogrammet 2022

På programmet som strekker seg fra januar til juni, sendes det ut 43 forskjellige artister og kulturaktører til kommunens omsorgssentre og institusjoner. Artister og grupper som bidrar er stort sett lokale, og viser frem den store bredden og kvaliteten som finnes i kulturlivet på Sørlandet.

Det vil blant annet være mulig å oppleve Pider Ro, Sinatra og cowboyer i fleng, i tillegg til en god del "gamle kjenninger" som Nina Irslinger og duoen Asbjørn Arntsen og Tone Charlotte Reme.

− I år kan man forvente et høyt nivå på alle artistene og forhåpentligvis få litt av enhver sjanger, sier produsent for KulturRullatoren Maria Elise Thorkildsen, før hun fortsetter:

− Vi i KulturRullatoren er stolte av å kunne tilby et bredt program, som forhåpentligvis er til glede for både beboere og besøkende!

Mer informasjon om Kristiansand KulturRullator finner du her. 

Bilde av Maria Elise Thorkildsen som sitter med sin malende katt på fanget, og nyter sola som skinner i vinduskarmen. Foto: Maria Elise Thorkildsen.