KulturRullatoren sitt høstprogram 2022

Kristiansand KulturRullator er nok en gang ute på veien for å spre musikalsk medisin. Nå kan de eldre glede seg over årets spennende høstprogram!

Foto: Knuden

Kristiansand KulturRullator er et skreddersydd kulturprogram for kommunens omsorgssentre og institusjoner som tilrettelegger kulturopplevelser for personer som ikke har mulighet til å oppsøke kulturtilbud. Ordningen driftes og utvikles av Knuden - Kristiansand kulturskole.

Se høstprogrammet her

Det er virkelig lov å være bli’, si!

KulturRullatoren åpner høstprogrammet med Jens Book-Jenssen sin positive innstiling: det er virkelig lov å være bli’, si! Selv går de en spennende høst i møte, og starter et nytt kapittel i nye lokaler på Silokaia.

– Programmet dette halvåret er en potpurri av sjangre, og vi håper dere vil finne noe for enhver smak! Dere vil kunne møte på Pider Ro, Sinatra og cowboyer i fleng, samtidig som vi sender ut artister som har vært med i KulturRullatoren i mange år, sier produsent for KulturRullatoren Maria Elise Thorkildsen, før hun fortsetter:

– Inviter med deg en gjest, og så håper vi dere får en uforglemmelig opplevelse eller tre i løpet av de kommende månedene!

Mer informasjon om Kristiansand KulturRullator finner du her.

Bilde av Maria Elise Thorkildsen som viser fram årets høstprogram. Foto: Maria Elise Thorkildsen