KOMPIS sin siste åpningsuke for sesongen

Onsdag 16. mars er kunstisbanen Kompis sin siste åpningsdag for sesongen, så nå er det bare å skøyte i vei før banen stenger!

Foto: Tor Erik Schrøder

For femte året på rad har vi vært så heldige å få se både store og små hygge seg på kunstisbanen på Torvet. Ved sittebenkene grilles det pølser på bålpanner og spises nistepakker. Det er en hyggelig atmosfære med mye latter og glede.

Siste dag som banen er åpen er onsdag 16. mars. Parkvesenets fagarbeidere gjør en kjempefin innsats for byens store og små skøyteglade med daglig vedlikehold gjennom hele sesongen. Parkvesenet er også ansvarlige for både opp og nedrigging av banen.

Vi håper så mange som mulig tar turen innom skøytebanen denne siste åpningsuken!

Et tilbakeblikk på sesongen

Lørdag 27. november 2021 åpnet kunstisbanen Kompis på Torvet med god underholdning fra både Tom Hugo og Kristiansand Kunstløpklubb. For første gang kom også den nye selvbetjente Skøyte-BUA ved isbanen, som gjorde det mulig å låne gratis skøyter.

– Årets isbanesesong har gjort oss enda tryggere på at dette er en av kommunens aller beste investeringer knyttet til barn og unges trivsel, sier arrangementskoordinator Tore Løvland, og tilføyer:

– Når også BUA har hatt sin vogn stående ved isbanen, har tilbudet vært bedre enn noen gang. Vi gleder oss allerede til neste sesong!

Foto: Kommunikasjonsenheten