Knuden-dagene 2022: Åpen dag og fullpakket program!

21.-24. april arrangeres Knuden-dagene. Da er kulturskolen på plass flere steder i kommunen med ulike aktiviteter og produksjoner.

Foto: Knuden

Lørdag 23. april er hoveddagen under festivalen. Da åpner kulturskolen opp Musikkens hus og har masse gratis aktiviteter, kurs, forestillinger og konserter for barn og unge.

Se programmet her 

– Vi gleder oss stort til å invitere barn og unge fra hele Kristiansand til Knuden-dagene 2022. Under åpent hus på Musikkens Hus, blir det masse aktiviteter, konserter, kurs og forestillinger man kan delta på eller undersøke nærmere. Dette er en god mulighet til å sjekke ut alle kulturskolens tilbud, sier Helene Hostad Tønnesen, som er prosjektleder for Knuden-dagene. 

Søknadsfrist for å bli elev ved kulturskolen er 1. mai.

Oversikt over de ulike tilbudene og for å bli elev finner du på Knudens hjemmesider

Variert program

I tillegg til åpen dag lørdag 23. april inneholder Knuden-dagene blant annet skolebesøk, konserter på omsorgssentre, kunstutstilling, domkirkekonsert og forestillinger.

– Vi reiser ut på skoleturné i Søgne og Songdalen, KulturRullator holder konserter på omsorgssentre, kunstelevene åpner årsutstilling på SKMU og det settes opp en stor forestilling i Sigurd Lie-salen med elever fra dans og teater, sier Tønnesen.

Se mer informasjon om Knuden-dagene her 

Domkirkekonsert

Åpen dag på Musikkens hus lørdag 23. april avsluttes med en konsert i Kristiansand domkirke.

– Klokken 16:00 skal vi ha en variert klassisk konsert med mange av våre elever i Kristiansand domkirke. Da blir det kor-, dans-, stryk-, piano- og blåselever som skal spille for oss. Det blir også en innsamling til ofrene i Ukraina denne dagen for å vise solidaritet med barn og unge som er rammet av krisen, forteller Tønnesen.