Inviterer deg til #påskeaktiv2022

Kristiansand kommune og Midt-Agder Friluftsråd inviterer deg til å være aktiv i påskedagene. I den anledning arrangerer vi en Instagram konkurranse på vår konto @krskommune.

Mange muligheter 

Selv om mange i år kan dra på hyttetur, er de aller fleste av oss hjemme. Men nærområdene og naturen i Kristiansandsregionen er full av muligheter for opplevelser for hele familien. Vi ønsker å gjøre vårt for at påskeferien skal gi folk flest gode opplevelser og aktivitet. Med fint vær går mange til de samme, kjente friluftsområdene. I påska kan det være en fin anledning å teste nye turstier.  

Prøv ut nye turstier  

www.telltur.no kan innbyggerne finne over 100 turmål i Kristiansand kommune. De som ønsker å registrere turene kan laste ned appen ‘Norgeskart Friluftsliv’. Midt-Agder Friluftsråd har også en konkurranse i kommunen, der de har plukket ut 30 turmål. Går du 10 av disse (barn 5) frem til 31.10 er du med i trekning av flott premier. På TellTur finner du inspirasjon til påskas turer! 

Du kan også finne turløyer i vårt friluftskart her.

Bli med i konkurransen vår 

Obs! For å delta i konkurransen vår må du ha en Instagram-konto. Instagram innlegget finner du her. 

Du er invitert til å være aktiv i påskedagene og til å dokumentere det med foto eller filmsnutt på Instagram. Hashtagger du med #påskeaktiv2022 og følger oss er du med i konkurransen om flotte premier. Obs! Du må ha åpen profil og være bosatt i Kristiansand kommune. Har du ikke åpen profil kan du sende inn bidraget til konkurranse@kristiansand.kommune.no og merke den med påskekonkurranse i emnefeltet + navn.

Frist for å sende inn er 20. april. Trekningen skjer 21.april.

Det er totalt 9 premier hvor du kan vinne: 

  • 3 stk kan vinne en hengekøye hver til voksen 
  • 3 stk kan vinne et kart, kompass og gavekort på vaffelbua sponset av @midtagderfriluftsraad 
  • 2 stk kan vinne en Fjällräven sekk hver  
  • 1 stk kan vinne treningshoppetau + drikkeflaske 

Premien må hentes i innbyggertorget på Rådhuskvartallet og vinnerne blir annonsert på Instagram i en post med bildet sitt. På www.telltur.no kan du finne over 100 turmål i Kristiansand kommune. De som ønsker å registrere turene kan laste ned appen ‘Norgeskart Friluftsliv’.  
Konkurransen er ikke sponset, oppfordret eller administrert av/eller i assosiasjon med Instagram. 

Lykke til! 

Vi har altså 9 fine premier å dele ut, så vi håper mange er frimodige og deltar. Vi ønsker alle en riktig god påske!