Hvem vinner frivillighetsprisen 2022?

Nå kan du foreslå kandidater til Frivillighetsprisen 2022! Frist for å sende inn forslag er 15. juni.

Kristiansand kommunes frivillighetspris gis til en person og en organisasjon i Kristiansand som har utmerket seg med frivillig engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte innbygger og lokalsamfunnet.

Kristiansand kommunes frivillighetspris ble opprettet av bystyret og første gang delt ut i 1998. Det er et utvalg av kommunens folkevalgte som utgjør juryen og deler ut prisen, som består av 25 000 kroner og et diplom. 

Åse Rostvåg (t.v.) Redd Barna Kristiansand, Talal Omar Haidar prisen for person. Konferansier Emma Lunden.JPG

I 2021 var det Redd Barna Kristiansand og Talal Omar Haidar som mottok prisene. På bildet ser vi Åse Rostvåg (t.v.) fra Redd Barna og Talal Omar Haidar  i samtale med konferansier Emma Lunden på scenen foran over 600 personer under frivillighetsdagen 5. desember i fjor.

Send forslag via digitalt skjema

– Alle kan foreslå kandidater. Tenk igjennom hvem som har betydd mye for lokalsamfunnet ditt. Vi håper på et innbyggerengasjement for gode kandidater. Det er jo kommunens innbyggere som merker når medmennesker gjør en forskjell, sier enhetsleder for frivillighet i Kristiansand kommune, Anne Grete Widding.

Hun opplyser at det er et eget digitalt skjema som må benyttes for å forslå kandidater – enkeltpersoner og/eller organisasjoner. 

Skjemaet finner du på denne siden sammen med mer informasjon om prisen.

– Skjemaet er laget for at vi skal sikre oss god og riktig fakta-informasjon om både innsender og forslåtte kandidater. Det er nødvendig at man formulerer de viktigste sidene ved kandidatens innsats slik at juryen kan vurdere ut fra en god begrunnelse, forteller Widding.