Gratis festival i Tresse for unge mellom 15 og 20 år

15.-17. august arrangeres en gratis og rusfri festival i Tresse. Her vil det være gratis mat for de påmeldte, ulike artister og aktiviteter som DJ show og åpen scene med sang, dans og musikk.

Under festivalen vil det blant annet arrangeres båttur med Fritidsenheten og Kudos, danse battle, fotokonkurranse med premier og akrobatikk/nysirkus fra Samsen kulturhus. I tillegg stiller BUA med SUP brett og annet utstyr.

– Formålet er å vise frem de ulike fritidstilbud som ungdom kan delta på og engasjere seg i utover høsten, sier Monica Brandsrud, som er festivalansvarlig og prosjektleder i “FOR ALLE”.

Amanda, Julie, Camilla og Andre fra ungdomscrewet har jobbet hardt med planleggingen og ser frem til festivalen. Foto: Kristiansand kommune

Bølgen skal opptre

Onsdag 17. august kl. 18 opptrer Bølgen på festivalen. Han begynte å skrive sangtekster da han bare var ti år gammel. Han valgte å bruke lockdown og året 2020 på å gi ut sin første låt som nådde toppen av Norway Top 50 lista. Låten "Er ikke verre" har nå hele 16,5 millioner avspillinger på Spotify.

Foto: Bølgen

Påmelding

Her finner du Facebook arrangementet.

Her finner du påmeldingsskjema til festivalen.

KRSUng festivalen arrangeres i samarbeid med Blå Kors, Kudos, Fritidsenheten, Røde Kors og Samsen kulturhus.

Kontaktperson

Monica Brandsrud
Festivalansvarlig/prosjektleder i "FOR ALLE"
996 47 099