Godt over 10.000 besøkte Byfesten på lørdag!

Kristiansand kommune og en rekke samarbeidspartnere inviterte til Byfest lørdag 21. mai. Antall personer som var innom Torvet denne dagen passerte 10.000 med god margin.

Foto: Kristiansand kommune

Tellinger foretatt på Torvet lørdag 21. mai mellom kl. 12.00 og 23.00 viste over 9000 unike besøk. Det ble benyttet smarttelefoner til å registrere antall besøkende ved to forskjellige målestasjoner. Siden mange av de besøkende tidlig på dagen var små barn, er arrangøren trygg på at antall personer som var innom Torvet denne dagen passerte 10.000 med god margin!

Foto: Kristiansand kommune

– Vi fikk den dagen vi ønsket oss og vel så det, sier kulturdirektør Camilla Jarlsby i Kristiansand kommune.

Foto: Kristiansand kommune

– Kristiansanderne viste oss at de ville være med å ta kulturlivet tilbake, og glede seg over byens fantastiske kulturliv. Arrangementet minnet oss på at vi har savnet fellesskapsfølelsen og opplevelsene en slik dag gir oss. Det er bare å glede seg til flere gode kulturopplevelser fremover, avslutter direktøren.

Foto: Kristiansand kommune

Arrangementet var et samarbeid mellom Sparebanken Sør, Spareskillingsbanken, Søgne og Greipstad Sparebank, Agder Fylkeskommune, Kvadraturforeningen og Kristiansand kommune.

Foto: Kristiansand kommune