Bli med på Kristiansands første Frivilligbørs!

Frivilligbørs er en morsom og nyttig møteplass for lokale bedrifter, frivillige organisasjoner og offentlige virksomheter. Her møtes man ansikt til ansikt, og utveksler ønsker og ideer til samarbeid.

Tid og sted: torsdag 5. mai klokken 16.30 i Rådhuskvartalet. ​

I løpet av et par timer skapes nye muligheter, lokale nettverk og konkrete samarbeidsavtaler. Det er ikke kjøp og salg av tjenester på en frivilligbørs, og ingen penger er involvert. Samarbeidsavtaler som inngås på en Frivilligbørsen handler om å dele ressurser. Det kan avtales at begge parter gir og får av hverandre, eller at kun den ene parten gir til den andre.

Dette er også en flott mulighet for deg som ønsker å bli frivillig. Her møter du mange lag og foreninger som gjerne vil ha deg med på laget.

Hvorfor delta på Frivilligbørs?

Frivilligbørs gir både næringslivet og offentlige virksomheter en gylden mulighet til å være støttespillere for frivillig engasjement og et godt lokalsamfunn. Bedrifter kan benytte anledningen til å bli mer synlig i Kristiansand, og vise hva dere har og kan. For frivillige organisasjoner er dette muligheten til å finne nye samarbeidspartnere og nå ut til nye mulige deltakere, medlemmer og frivillige.

For alle parter vil Frivilligbørs være en flott anledning til å møte spennende mennesker og bygge nettverk med engasjerte organisasjoner og bedrifter. Her kan man finne ressurser og skape nye samarbeid som igjen kan bidra til utvikling, læring og bedre samspill.

 

Vel møtt!

 

Programmet for Frivilligbørs 5. mai finner du her.

Påmeldingsskjema til Frivilligbørs finner du her.