Bli med og vis frem frivilligheten

Vi ønsker velkommen til frivilligfestival! I år er det ekstra stas siden det er Frivillighetens år. Festivalen går av stabelen lørdag 24. september kl. 11-15 på Jens Bjørneboes plass i Kvadraturen.

Bilde er tatt fra frivillighetsdagen 5. desember i 2021. 

Målet er å fylle byen med stand og glade aktiviteter for store og små i regi av frivilligheten. Program og utfyllende informasjon kommer senere.

Derfor lager vi frivilligfestival

Frivillig sektor er en av de viktigste bidragsyterne til fellesskapsarenaer og aktiviteter som bidrar til trygghet, mestring og tilhørighet for befolkningen. Derfor er det viktig å heie fram og synliggjøre frivilligheten i Kristiansand. Universitetet i Agder vil også bidra med ekstra markedsføring overfor nyankomne studenter, slik at de kan bli kjent med mangfoldet av frivillige organisasjoner i kommunen. 

Praktisk informasjon om dagen

Frivilligfestivalen er en flott anledning til å promotere egen organisasjon og aktiviteter, og bli med på feiringen av Frivillighetens år 2022. På stand kan dere ha aktiviteter eller informasjonsboder. Eksempler på aktiviteter publikum kan ta del i kan være husflidsaktiviteter, programmering av roboter, prøve ulike instrumenter, teste naturkunnskaper, førstehjelp og mye annet morsomt. 

Dere får tildelt en plass på området utfra behov dere har. Dere tar selv med alt utstyr (bord, stoler, roll-up etc).

Påmelding

Påmelding innen 10. august til frivillighetskoordinator Annette Sørlie Stray. I påmeldingen må dere gi beskjed om dere skal ha aktiviteter. 

Kontaktperson

Annette Sørlie Stray

E-post

Tlf: 901 50 889