Inviterer til Barnas arkitekturdag 2022

– Vi arrangerer idedugnad 19. mai og inviterer alle som ønsker å bidra til Barnas arkitekturdag 15. oktober til å melde seg på, sier Nina Malo og Gisela Urte Nilsen ved plan og bygg i kommunen.

IMG_0537.JPEG

Nina Malo, arealplanlegger  (t.v.) og Gisela Urte Nilsen, arkitekt, tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018. Nå gleder de seg til årets utgave av den populære dagen som i år arrangeres 15. oktober Foto: Kristiansand kommune

– Inviterer til idedugnad 19. mai

Da Nina Malo og Gisela Nilsen ved plan og bygg i Kristiansand kommune, tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018, hadde de både offentlige og private samarbeidspartnerer med på laget. Nå er de godt i gang med planleggingen av årets arrangement, og inviterer alle som har lyst til å bidra med på en idedugnad torsdag 19. mai klokken 17.30 i Rådhuskvartalet. 

– Vi gleder oss til årets Barnas arkitekturdag og håper at mange blir med og gjør dagen til en gøy dag for barn. Vi setter i gang med å forberede og planlegge årets arrangement og inviterer til idédugnad. Vi viser film og bilder fra tidligere Barnas arkitekturdag og snakker sammen om ideene dere og vi har for årets arkitekturdag som arrangeres 15. oktober, sier Nina Malo.

– Kanskje treffer dere noen som dere kan samarbeide med? Kanskje noen allerede brenner inne med en god idé? Ellers er idedugnaden en fin måte å bli kjent med hverandre og å knytte sammen ideer til felles prosjekter, sier Gisela Urte Nilsen. 

Påmelding til idedugnaden 

Ønsker du å være med på idedugnaden 19. mai kan du sende en e-post til Gisela Nilsen. 

Hvis du ikke kan delta på idédugnaden, kan du bare ta direkte kontakt med Nina eller Gisela og fortelle om din idé.

Les mer om Barnas arkitekturdag på denne siden

Kontaktinfo

Ønsker du mer informasjon om Barnas arkitekturdag kan du kontakte:

Nina Malo, e-post: Nina.Malo@kristiansand.kommune.no

Gisela Urte Nilsen, e-post: Gisela.Nilsen@kristiansand.kommune.no

Se film om Barnas arkitekturdag

Noen bilder fra tidligere arrangementer

 

Drømmelekplass.jpgPosebyen Gyldenløves gate.jpgMarshmallowbyging.jpg