Vil du bidra med testing og smittesporing?

Ta kontakt med Kristiansand kommune i januar. Vi har dessverre ikke kapasitet til å lære opp flere medarbeidere nå før jul.

Smittesporing og testing_Børge Røssaak Nilsen.JPG

Bildet viser Jofrid Jåtun Hansson som gjør seg klar til testing (Foto: Børge Røssaak-Nilsen, Kristiansand kommune)

Selv om testing- og smittesporingskapasiteten til kommunen til tider er sprengt, er det i skrivende stund ikke kapasitet til å lære opp nye medarbeidere. Vi oppfordrer derfor de som ønsker å bidra til å kontakte oss i januar i stedet.

Rådgiver i personellbanken, Janne Slotte mottar daglig en rekke henvendelser fra folk som ønsker å hjelpe, eller som tar kontakt på vegne av egne barn, studenter eller andre de kjenner.

– Vi setter stor pris på engasjementet til innbyggerne, men akkurat nå har vi dessverre ikke mulighet til å ta inn personell som bare har anledning til å jobbe et par, tre dager i julen. Smittesporing og testing krever opplæring, og det rekker vi ikke nå før jul. De som ønsker å jobbe for oss våren 2022 er hjertelig velkomne til å ta kontakt, sier Slotte.

 

Hvordan skal man gå frem om man ønsker å bidra?

Vi trenger flere vikarer til helse- og mestringstjenestene våre. Vi oppfordrer de som har utdanning eller erfaring fra helse og mestring om å sende oss en søknad på denne stillingen som ligger ute nå.

De som ikke har helsefaglig bakgrunn, men kan bidra til andre oppgaver kan sende en søknad med CV til post.personellbank@kristiansand.kommune.no, forklarer Slotte.