Velkommen tilbake til Sørlandet

I juni tar Aksel Lund Svindal med seg ti tidligere idrettsstjerner til Sørlandet for å spille inn en ny sesong av «Mesternes mester» for NRK. Denne gangen går turen til Kristiansand og Lillesand.

Aksel Lund Svindal er programleder for «Mesternes mester». Innspillingen skjer i Kristiansand og Lillesand i juni. (Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV NRK)

- Vi er glade og stolte over å ønske «Mesternes mester» velkommen tilbake til Sørlandet sier to fornøyde ordførere, Jan Oddvar Skisland (Kristiansand) og Einar Holmer-Hoven (Lillesand).

Aksel Lund Svindal, programleder og forrige vinner av «Mesternes mester», kommer til Sørlandet og begynner innspillingen av ny sesong i juni.

- Deltakerhuset ligger i Lillesand kommune, mens konkurransene spilles inn i Kristiansand, Lillesand og nærliggende områder, forteller Pia Basberg, NRKs prosjektredaktør.

- Vi er stolte over å kunne levere et felles produkt fra Lillesand og Kristiansand som «Mesternes mester» har funnet spennende. Vi gleder oss til å vise frem potensialet i vår flotte region til hele landet. Det vil ha svært positive ringvirkninger både for reiselivet og næringslivet, sier Merete Holtan (næringssjef Lillesand) og Geir Haugum (næringssjef Kristiansand).

Lillesand og Kristiansand kommune gleder seg til å være vertskap for innspillingen og ser frem til et godt samarbeid med produksjonsselskapet og innbyggerne for de aller beste arbeidsforhold for produksjonen. Slik at vi kan se frem til en god sesong av «Mesternes mester» på NRK i januar 2022.

Utover å bekrefte området, ønsker ikke NRK å gi noen detaljer om hvor innspillingen vil foregå.

Spørsmål knyttet til produksjonen besvares av kommunikasjonsansvarlig i NRK: Helene Amlie - 951 00 299