Varaordfører inviterer til digital kaffeprat

Hva er du opptatt av? Har du en erfaring du vil dele eller en god ide som gjør Kristiansand til en bedre by å bo i? Da ønsker varaordfører Erik Rostoft å høre fra deg.

1500 st12102020 2.jpg

Hver tirsdag og torsdag fra uke 20 stiller varaordfører Erik Rostoft til digitale kaffeavtaler for å høre hva du er opptatt av som innbygger. Foto: Svein Tybakken

Etter nye retningslinjer knyttet til Covid-19 restriksjoner, har det blitt utfordrende å få til innbyggermøter som før. I den forbindelsen ønsker varaordfører Erik Rostoft å løfte dette tilbudet ved å iverksette digitale kaffeavtaler.

På varaordførerens kalender er det derfor satt av tid til innbyggermøter hver tirsdag og torsdag til en halvtimes uformell prat. Bookingene starter fra tirsdag 18. mai og varer ut det første halvåret. 

Våre innbyggere sitter på mye kunnskap om nær sagt alt i vår kommune. Formålet med en digital kaffeprat er å lytte til hva du er opptatt av og på den måten senke terskelen for innbyggerdialog. Kanskje har du en erfaring du ønsker å dele? Eller en god ide som gjør Kristiansand til en bedre by og bo i?

Del den gjerne under en digital kaffeprat uten en full agenda. 

Book avtale

Du kan selv booke tid til en prat med varaordføreren på ledig tidspunkt i hans kalender. Du vil motta bekreftelse på avtalt tidspunkt i e-post. Oppgi tema ved booking.

Book digital kaffeprat

En digital kaffeprat åpner ikke for økonomiske tiltak og heller ikke for saksbehandling.

Om dine personlige opplysninger:

  • Kristiansand kommune bruker de registrerte opplysningene til videre kommunikasjon. Opplysningene slettes innen 30 dager etter møtet.
  • Du kan lese om dine rettigheter og finne kontaktopplysninger til kommunens personvernombud ved å gå inn på kommunens personvernerklæring

Vi gleder oss til å høre fra deg!