Trenger du hjelp til å registrere kontaktopplysninger?

Nå skal mange virksomheter til med besøksregistrering igjen, ifølge nasjonale regler fra 9. desember. Alle er velkomne til å bruke kommunens system for besøksregistrering. Dette vil gjøre det enklere å følge opp smittesporing i Kristiansand.

De som har egne løsninger for besøksregistrering kan fortsette med disse, men må være forberedt på å gjøre listene tilgjengelig for smittesporing på kort varsel. 

Har du en bedrift som trenger et registreringssystem? Det er blant annet disse bransjene som trenger å registrere gjestene: Alle serveringssteder, fornøyelsesparker, svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng, treningssentre, bingohaller, spillehaller, kjøpesentre, butikker, varemesser, midlertidige markeder og lignende. 

Løsningen ligger innenfor kommunens databehandleravtale og er kvalitetssikret når det gjelder GDPR. Data oppbevares i et lukket område av kommunikasjonsenheten i kommunen og slettes etter 14 dager. Firma som er med på ordningen har ikke anledning til å se på innsendte svar, det er kun smittesporene som har tilgang ved behov. 

Løsningen er gratis og frivillig, og tilbys for alle virksomheter. Løsningen er ubegrenset i bruk. 

Se her for mer informasjon om besøksregistreringssystemet 
 
Se her for å se hvilke regler som gjelder nå i Kristiansand 

shutterstock_1648721011.jpg

Foto: Shutterstock.com