Tilbyr studenter koronavaksine

Studenter som kommer til Kristiansand for å studere til høsten, får tilbud om å ta covid-19 vaksine på Kristiansand vaksinasjonssenter.

– Vi er veldig glade for å ønske både gamle og nye studenter velkommen tilbake til byen. For å gjøre studiestarten tryggest mulig for dem, vil vi være tidlig ute med å tilby alle muligheter til å vaksinere seg mot covid-19. Det sier ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland.

Ordføreren ønsker at alle studentene, enten de har fått første dose eller ikke tatt vaksine enda, benytter seg av denne muligheten.

På følgende skjema kan du registrere deg for innkalling, enten du har tatt første dose i hjemkommunen din eller om du ikke har begynt på vaksinen enda. Du vil i løpet av kort tid få en SMS med innkalling til vaksinasjon.

Registrer deg for vaksinasjon her 

Kristiansand kommunes vaksinasjonssenter ligger på Sørlandssenteret, på gateplan ved siden av McDonald’s. Du ser det store røde skiltet over inngangen. Gå inn inngang A og rett frem, så finner du vaksinasjonssenteret.

Det er gratis parkering i nærheten, eller du kan ta bussen. Nærmeste stoppested heter "Sørlandssenteret øst", og er rett ved inngangen.  

Det er også mulig å komme på drop-in vaksinering

Studenter som kommer fra Kristiansand og som skal reise ut av byen for å studere i andre kommuner kan også vaksinere seg her, du kan komme på drop-in eller ringe til vaksinasjonssenteret for time. 

Hvor er Vaksinasjonssenter? Se her   

Inngangsparti kroppet.jpg

Foto: Børge Røssaak Nilsen, kommunikasjon

Følg oss på sosiale medier