Tangvall bibliotek utvider åpningstidene

Lørdag 30. oktober kl. 15 inviterer Tangvall bibliotek til fest for utvidede åpningstider. Fra og med uke 44 kan du benytte deg av selvbetjente automater fra kl. 07 til 22. alle dager året rundt. På denne måten vil biblioteket være tilgjengelig for besøkende utenom betjent tid.

Illustrasjonsfoto av digitalt bibliotek. Foto: Svein S Tybakken

En selvbetjent løsning

Tangvall biblioteket beholder sine ordinære betjente åpningstider, samtidig som det nå vil være mulig å bruke biblioteket når du selv ønsker det.

– Vi har lenge ønsket å kunne tilby en selvbetjent løsning for våre besøkende, og har sett på muligheten siden hovedbiblioteket og Vågsbygd bibliotek ble selvbetjente i 2019. Det er en glede å kunne si at vi nå utvider bibliotektilbudet for innbyggerne i Søgne også» sier avdelingsleder for bibliotekfilialene Åse Katalin Macsali, før hun fortsetter:

– Dette er godt tilbud for dem som ønsker å hente reservert materiale etter betjent stengetid. For studenter som trenger et sted å lese og arbeide i fred. Og ikke minst for foreldre og foresatte som ønsker å ta med seg barna på biblioteket en søndagsformiddag, og for eksempel ta høytlesning i barneavdelingen.

Foto av Åse Katalin Macsali som er avdelingsleder for bibliotekfilialene.

Signere "meråpentkontrakt"

For å benytte seg av selvbetjeningstilbudet, trenger du å signere en "meråpentkontrakt" som du finner mer informasjon om her. Dersom du ikke har mulighet til å signere kontrakten digitalt, kan du komme til Tangvall bibliotek og fylle ut skjemaet der. Da er det viktig å ta med gyldig legitimasjon med bilde.

Når kontrakten er ferdigskrevet, bruker du det fysiske lånekortet og PIN-koden din for å låse deg inn i biblioteket. Du kan også bruke strekkoden i Bibliofil-appen.

Bli med på åpningsfest

Lørdag 30. oktober kl. 15-17 blir det åpningsfest, og Tangvall bibliotek vil ta imot og hjelpe besøkende med å komme i gang med den selvbetjente løsningen. Her snakker vi god stemningsgaranti, og kake til alle som logger seg inn!

Foto av Tangvall bibliotek. Foto: Svein S Tybakken