Siste mulighet for å svare på idedugnaden

Vi har så langt mottatt rundt 400 svar på idédugnaden om stedskvaliteter og transportløsninger i hverdagen. Er du rask, rekker også du å svare før fristen går ut 15. august.

Kommuneplanleggerne takker for engasjementet så langt, og håper enda flere vil ta utfordringen før idédugnaden stenger 15. august.

– Vi er godt fornøyd med å ha fått inn 400 svar, men vi ser at nesten 700 har åpnet linken. Kanskje er det noen der ute som ikke har rukket å svare ennå, og vi håper de nå tar utfordringen, sier Solvor B. Stølevik, rådgiver i forskning og innovasjon og Christina Rasmussen, rådgiver i areal og transport. De sier samtidig tusen takk til alle som har svart.

Her kan du svare på idédugnaden

Medvirkning til kommuneplanen

Den digitale idédugnaden er en del av medvirkningen i forbindelse med utarbeidelse av ny kommuneplan for Kristiansand. Her finner du spørsmål om kvaliteter der du bor, hva vi bør ta vare på når vi bygger nye boliger, hva som kan forbedres, hvordan du opplever luftkvaliteten der du bor, og hvilke transportmiddel du bruker i hverdagen.   

Presenteres under Miljøuka i uke 39

Planleggerne vil oppsummere innspillene og presentere de under Miljøuka i uke 39. Mer informasjon om dette vil komme på Miljøuka sin nettside. 

Les mer om arbeidet med kommuneplanens arealdel