Offisiell åpning av Søgne stadion

Kristiansand kommune inviterer til en offisiell åpning av Søgne stadion lørdag 4. september kl. 12.00. Her blir det aktiviteter for barn og unge og servering av mat og drikke.

Søgne stadion1.jpg

Søgne stadion. Foto: Kari Anne Candasamy

Søgne stadion ligger sentralt plassert på Tangvall og er et flunkende nytt idrettsanlegg med friidrettsanlegg, fotballbaner med naturgress, garderober, klubblokale og utstyrslager.

Lørdag 4. september arrangerer idrettene i Søgne sammen med Kristiansand kommune offisiell åpning i forbindelse med barnas idrettsdag.

Ordfører Jan Oddvar Skisland står for den offisielle åpningen. Deretter inviterer idrettene i Søgne alle barn med familie til aktivitet på den nye stadioen. Denne dagen er alle lag/klubber med tilbud til barn invitert for å presentere sin idrett.

Det vil også bli servert gratis pølser, is, saft og kaffe og det vil bli utdelt gratis t-skjorter til alle barn (så langt beholdningen rekker). 

Program

Kl. 12.00 – Offisiell åpning

Kl. 12.30-15.00 – Barnas idrettsdag

Kl. 16.00– Herrekamp fotball. Søgne- Lyngdal

Om Søgne stadion 

Søgne stadion ligger på Tangvall i Søgne vest for Kristiansand og inneholder følgende:

  • Friidrettsanlegg med kunststoff dekke, 8 løpebaner, kastefelt for diskos, kule, spyd, lengde, høyde, tresteg og stav
  • Naturgressbane for 11`er fotball 105 x 64 meter med flombelysning
  • Garderober
  • Klubblokaler

Adresse: Stemveien 2, 4640 Søgne

Idrettssjefen er imponert over dugnadsinnsatsen

Idrettsenheten i Kristiansand kommune har vært delaktige i prosessen med den nye stadioen. Deres oppgave har vært å bidra til at anlegget skulle få alt det utstyret og nødvendige fasiliteter som trengs for å drive med friidrett og fotball, samt kvalitetssikre arbeidet som allerede var planlagt.

Idrettssjef Øystein Glad gir honnør til de delaktige i arbeidet og kan fortelle at han er imponert over dugnadsånden til de som er involvert i idretten.

– For idretten i kommunen har det vært viktig å få opp anlegget for å ivareta alle idrettsutøverne i området og vi har opplevd godt samarbeid med både prosjektledelsen og de frivillige i Søgne. På stadioen er det primært fotball og friidrett og det er stor aktivitet både av fotballspillere og friidrettsutøvere. Som flere andre steder i kommunen preges Søgne av fantastiske folk med en enorm dugnadsinnsats og stort hjerte for det de driver med. Det er rett og slett imponerende og det er en utrolig viktig jobb de gjør og jeg vil takke alle som legger ned så mye tid i dette arbeidet, sier idrettssjef Øystein Glad.

Kontaktperson for media

Idrettssjef Øystein Glad, mobil: 95 06 35 38