Offisiell åpning av Kringsjåbanen

Torsdag 21. oktober kl. 17.00 arrangerer Kristiansand kommune og Randesund Idrettslag offisiell åpning av den nye kunstgressbanen på Kringsjå. Arrangementet er åpent for alle.

Kringsjåbanen.jpg

Slik ser den nye kunstgressbanen ut. Banen ligger i tilknytning Kringsjå skole i Randesund. Foto: Odd Arne Rasmussen

Kringsjåbanen i Randesund er en helt nyanlagt bane, og er første banen i Kristiansand som har fått nytt kunstgress med olivenkjerner. Olivenkjernene gir både friksjon og støttegrunnlag og er et miljøvennlig alternativ til gummiifyll. Dette er også den andre banen i Kristiansand hvor selve grunnlaget er støpt på stedet og som dekker hele banen.

Kringsjåbanen skal benyttes hovedsakelig av Randesund Idrettslag (RIL) og beboere i området, men vil også være en arena for Agder Fotballkrets når de skal spille kamper.

Program for offisiell åpning

Nå er banen klar til bruk og i den anledning arrangerer RIL og Kristiansand kommune offisiell åpning torsdag 21. oktober kl. 17.00.

Denne ettermiddagen blir det taler og storkamp mellom "RIL Allstar" og "Start Allstar" 7er kamp som varer i 2x12 minutter. Etter storkampen inviteres alle barna som vil til å bli med på treerfotball (3v3) der man spiller på mindre baner med tre spillere på hvert lag. Til slutt blir det fotballtennis med Erik «Myggen» Mykland. 

Program 

Kl. 17.00: Velkommen v/Idrettsenheten 

Kl. 17.02: Hilsen fra RIL v/Øystein Konradsen

Kl. 17.05: Hilsen fra Idrettsenheten v/Øystein Glad

Kl. 17.10: Hilsen fra varaordfører Erik Rostoft

Kl. 17.15: Avspark kamp mellom «RIL Allstar» og «Start Allstar» - (2x12 min)

Kl. 17.20: Oppstart småspillsbaner (3v3)

Kl. 17.45: Fotballtennis med Erik «Myggen» Mykland