Markering av Vipers-jentenes gullseier

Mandag 7. juni kl. 17.00-18.00 arrangeres digital markering av Vipers-jentenes gullseier i Champions League. Det blir et stjernespekket program med hilsener, intervjuer, musikk og mye mer.

Vipers er Europas beste lag i 2021

Finale Four 2021_-21 Foto Terje Refsnes.jpg

Vipers Kristiansand vant gull i Champions League og 7. juni får spillerne en velfortjent hyllest. Foto: Terje Refsnes

Håndballaget Vipers Kristiansand har imponert over flere år og topper sesongen 2020-2021 med cupgull, seriegull og gullmedalje i Champions League. Vipers-jentene har mer enn tydelig tatt plassen som Norges og Europas beste håndballag.

For å hylle spillernes flotte innsats, inviterer ordfører Jan Oddvar Skisland byens innbyggere til å få med seg digital markering av Vipers-stjernene mandag 7. juni kl. 17.00-18.00.

– Vipers sitt Champions League gull er en vanvittig bragd. Det er også en historisk begivenhet ved at dette er første gang et lag fra Sørlandet har blitt Champions League mestere. Vipers har over mange år bygget en kultur for idrett på aller høyeste nivå og byen er utrolig stolte av laget. Til mandag arrangerer Kristiansand en markering for å gi hele laget med trenere og støttespillere en skikkelig velfortjent hyllest, sier ordfører Jan Oddvar Skisland som er blant gjestene som skal overrekke hilsen til Vipers-jentene.

Stjernespekket program

Markeringen arrangeres i Rådhuskvartalet og det blir et stjernespekket program med gjester i studio og som deltar via Teams. Vipers-spillerne Katrine Lunde og Henny Reistad kommer i studio og de tar med seg gullpokalen som laget vant i Champions League 30. mai 2021.  

I løpet av timen blir det hilsener fra ordfører Jan Oddvar Skisland og idrettspresident Berit Kjøll. Det blir også intervju med håndballpresident Kåre Geir Lio og sportsredaktør i Fædrelandsvennen Pål Jørgensen. I tillegg blir det ulike innslag og musikk fremført av The Ella Sisters.

Her ser du sendingen

Sendingen starter kl. 17.00 og kan sees her:

Direktesending av Vipers markering

Du kan også se sendingen på kommunens Facebook-side eller på fvn.no.