Lager nye isbaner i Kristiansand

Fra fredag 29. januar står fire nye isbaner klare til bruk. Disse finner du ved Vardåsen skole, Langenes skole, Nygård skole og på parkeringsplassen ved Flekkerøyhallen.

Lager nye isbaner.jpg

Ansatte i idrettsenheten jobber med å lage nye isbaner i Kristiansand til glede for store og små. Dette bildet ble tatt onsdag 27. januar da de laget bane på Vardåsen skole på Søm. Foto: Terje Eriksen i Kristiansand kommune

Isbanen Kompis ved Torvet har blitt meget populær og for å utvide tilbudet har ansatte i idrettsenheten laget fire nye isbaner i Kristiansand.

Fra fredag 29. januar kan du finne frem skøytene og benytte isbaner ved Vardåsen skole, Langenes skole, Nygård skole og på parkeringsplassen ved Flekkerøyhallen.

− Vi lager disse isbanene for å fremme folkehelsen som er i tråd med idrettsenhetens visjon om at vi skal bli verdens sprekeste by. Nå har vi lagt fire isbaner og vi ser på mulighetene til å lage en til på Gimlebanen. Arbeidet med en isbane tar 2 – 3 dager og vi sluttfører arbeidet på de fleste isbaner i dag, sier idrettskonsulent Odd-Arne Rasmussen i idrettsenheten.

Han kan fortelle at de får mange henvendelser om å lage nye isbaner andre steder i byen.

− Vi vurderer hele tiden om det er andre steder vi kan legge is, men dette er tidkrevende og ressurskrevende arbeid. Vi kan dessverre ikke love noe om det blir lagt is andre steder enn de vi allerede har planlagt, sier Rasmussen.