Hjelp oss å gjenta suksessen

De neste ukene skal en rekke idrettsstjerner måle krefter med Kristiansandsregionen som kulisser. Hvem som til slutt står igjen som Mesternes mester er ikke klart før i februar 2022.

Aksen Lund Svindal_FotoSondreTranseth_NRK.jpg

Aksel Lund Svindal er programleder for «Mesternes mester». Innspillingen finner sted i Kristiansandsregionen, fra Lillesand i øst til Søgne i vest. Foto: Sondre Transeth 

– For at alt skal gå bra med innspillingen av den trettende sesongen av Mesternes mester trenger vi hjelp fra dere, sier ordfører Jan Oddvar Skisland og næringssjef Geir Askvik Haugum.

Hvor innspillingen finner sted og hva som skjer er topphemmelig og vil ikke bli annonsert, slik at vi beholder spenningen til serien går på lufta. Dersom du plutselig skulle møte på produksjonsteamet er det viktig at du trekker deg bort.  

-Det er kjedelig hvis noen spolerer spenninga for dem som gleder seg til neste sesong. Skulle du likevel få greie på noe om det som skjer må du være grei å holde det du ser for deg selv, sier ordføreren. 

“Koronafast” i Norge

Det populære TV-programmet der tidligere idrettsstjerner måler krefter blir vanligvis spilt inn i utlandet. Men da Covid-19-pandemien i fjor gjorde at Norge stengte grensene valgte produsenten for første gang å spille inn i Norge – selvsagt på Sørlandet. 1,5 millioner seere satt klistret foran skjermen og så utøverne takle stadig nye utfordringer i traktene rundt Arendal og Grimstad. Men i år er det altså i Kristiansandsregionen, fra Lillesand i øst til Søgne i vest at mesterne skal utfolde seg. Og vi kan glede oss til nok en vinter med fantastiske TV-bilder fra en deilig Sørlands-sommer.

For at suksessen skal gjentas er det også viktig at produksjonen og deltakerne skjermes av smittevernhensyn.

Hjelp produksjonen ved å holde avstand

-Vi er veldig stolte av at de kommer tilbake til Sørlandet for å spille inn den neste sesongen. Det viser at de var fornøyde med fjorårets innspilling i Arendal. Nå må vi være like flinke til å holde avstand, og på den måten hjelpe produksjonsselskapet, sier Haugum.

Vår idrettsinteresserte ordfører gleder seg til neste sesong av programmet.

– Vi håper at deltagerne og produksjonen får et godt opphold på Sørlandet, og at vi får en spennende sesong med flotte Tv-bilder fra vårt nærmiljø når vinteren kommer. Bedre kan det vel ikke bli?