Gratis sommeraktiviteter for barn og unge

Fra 28. juni til 13. august besøker Sommerpatruljen 15 nærområder i Kristiansand og tilbyr gratis aktiviteter, lek og moro for barn og unge mellom 8-13 år. Det krever ingen påmelding.

Sommer_patruljen_KRS.png

Illustrasjon: Kristiansand idrettsråd

Sommerpatruljen er i korte trekk et omreisende instruktørkorps med trenere fra lokale idrettslag, som bruker sommeren på å besøke lokale nærmiljøanlegg for å promotere aktivitet. 

I sommer skal de ta for seg daglige besøk i 15 nærområder i Kristiansand. Her blir det lek, musikk og gøyale aktiviteter for barn og unge mellom 8-13 år.

Aktiviteter som tilbys er ballspill, basketball, amerikansk fotball, baseball, innebandy, volleyball, frisbeegolf og mye annet.

Aktivitetene er gratis, krever ingen påmelding og Sommerpatruljen har med seg det utstyr som trengs. Barn og unge kan bare møte opp å bli med.

Ruteplan

Sommerpatruljen starter 28. juni og varer til og med 13. august.

Her er ruteplanen for Sommerpatruljen:

ruteplan 2021 bilde.png

Klikk på bildet for større versjon.

Idrettsforbundet følger gjeldende smittevernregler gitt av Folkehelseinstituttet og Kristiansand kommune.

– Utrolig bra prosjekt 

Det er de deltagende idrettslag som administrerer og gjennomfører prosjektet. Prosjektet er finansiert av Bufdir, Kristiansand Idrettsråd og Kristiansand kommune.

– Kommunen skal være en tilrettelegger for alle idretter og vår visjon er å bli verdens sprekeste by. Sommerpatruljen er et utrolig bra prosjekt som fanger opp barn og unge fra ulike samfunnslag, sier idrettskonsulent Odd-Arne Rasmussen i idrettsenheten.

Kontakt

Har du spørsmål kan du kontakte idrettskonsulent og prosjektleder, Kevin Juhl-Thomsen i Kristiansand idrettsråd. 
E-post 
Mobil: 92 87 81 07