Ferietilbud for barn og unge i høstferien

I uke 40 (4.-8. oktober) er det høstferie i Kristiansand. I løpet av uken finnes det flere aktiviteter og arrangementer som barn og unge kan bli med på.

høstferietilbud.jpg

Foto: Scanstockphoto.com

Skal du feriere i Kristiansand i høstferien og er på utkikk etter aktiviteter for barn og unge? Her finner du en oversikt over ulike tilbud: 

Gratis utstyr til tur- og fritidsaktiviteter  

Sekk, telt, sovepose, kano, hengekøye og sykkel er bare noen av tingene som BUA Kristiansand låner ut gratis til alle som bor i Kristiansand kommune.  BUA holder åpent hver mandag og torsdag fra kl. 13-18, og er å finne på Vesterveien 15. Det kan anbefales å gå inn på hjemmesiden deres for mer informasjon rundt lånevilkårene, og for å få oversikt over hvilket utstyr som er tilgjengelig. Hjemmesiden finner du her.    

En smak av Mexico  

Torsdag 7. oktober inviterer Geitmyra Matkultursenter til et spennende matkurs for aldersgruppen 13-18 år. Kurset tar utgangspunkt i meksikanske mattradisjoner, og vil lære deg hvordan du lager en autentisk meksikansk taco.  

Kurset koster kr 200.  

Per dags dato er det tre ledige plasser igjen, og påmeldingsskjemaet finner du her.  

Kortkurs på Knuden  

Knuden – Kristiansand kulturskole tilbyr seks ulike kortkurs i Streetdance, Tiktok-dans, melodiverksted, kjenningsmelodi, teaterimprovisasjon og dood- og ukulele. Kursene er fordelt inn i ulike aldersgrupper, og går over en til to dager.  

Per dags dato er det ledige plasser på følgende kurs:  

·       Dood og ukulelekurs, 4. oktober (4 ledige plasser) 

·       Tiktok dansekurs (12 ledige plasser) 

·       Improteater, 7.-10.trinn (5 ledige plasser) 

·       Streetdance, 5.-7. trinn (8 ledige plasser) 

Mer informasjon og påmelding til kursene finner du her.   

EksperimentKlubb på Vitensenteret

Vitensenteret Sørlandet arrangerer EksperimentKlubb i høstferien for barn på 4. – 6. trinn. Klubben gjennomføres mandag – onsdag kl. 09.00-15.00. På klubben får barna lære gjennom ulike spennende eksperimenter og aktiviteter.

Det er fortsatt noen ledige plasser igjen. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Dagstur til Dyreparken  

Fritidsklubben arrangerer dagsturer til Dyreparken. Tilbudet gjelder for barn og unge i 5.-7. trinn, og er delt inn i geografiske områder. Deltakerbillett koster kr 250 per person. Det er fremdeles ledige plasser for dem som er bosatt i Randesund mandag 4. oktober, og for dem som bor i Søgne tirsdag 5. oktober. For mer informasjon og lenker til påmeldingsskjema finner du her.