Drop-in vaksinering alle hverdager

Det er nå mulig å stikke innom vaksinasjonssenteret for vaksinering uten timeavtale alle hverdager. Drop-in vaksineringen er bare for første dose, og fra klokka 14.00 til 16.00.

Anette Lauvås Haabesland.jpg

Avdelingsleder Anette Lauvås Haabesland vil gjøre det lettest mulig for innbyggerne i Kristiansand å få begynt på vaksineringen. Foto: Børge Røssaak Nilsen, Kristiansand kommune.

Hvis du er født i 2003 eller før, bor i Kristiansand og ikke har begynt med din vaksinering mot korona, er det nå altså bare å komme innom vaksinasjonssenteret i Sørlandsparken hver dag mandag til fredag fra klokka 14.00 til 16.00.

Tilbudet gjelder alle som bor i Kristiansand, inkludert for eksempel studenter som er folkeregistrert i andre kommuner.

Nedre aldersgrense for å få vaksine er nå at du er 18 år eller fyller 18 i år. Du må altså være født i 2003 eller før. 

Tilbudet gjelder ikke personer som til daglig bor eller oppholder seg i andre kommuner. De må vaksinere seg der de bor. 

Husk dette:

  • Ta med gyldig legitimasjon
  • Det er hver ukedag fra klokka 14.00 til 16.00.
  • Det gjelder bare første dose
  • Du må være født i år 2003 eller før
  • Det går kjapt, men husk å sette av litt tid. Du må kanskje vente litt før stikket, og så skal du sitte i venterommet i 20 minutter etter

- Vi har godt med vaksine tilgjengelig, og ønsker med dette å bidra til at det blir så lett som mulig for folk å begynne med vaksineringen, sier avdelingsleder Anette Lauvås Haabesland.

Tilbudet gjelder altså ikke deg som har fått første dose og venter på andre dose.

Dersom du allerede har fått tildelt en time for første dose, men likevel foretrekker å ta vaksinen på drop-in, så er det helt greit. Men da setter vi stor pris på at du sørger for å avbestille timen du har fått. 

Du avbestiller timen enten når du er på vaksinasjonssenteret, eller på helsenorge.no, eller du ringer kommunens vaksinetelefon på 38 07 50 00 - tastevalg 6.

Kontakt for media

Avdelingsleder Kristiansand vaksinasjonssenter
Anette Lauvås Haabesland
952 51 808