Dialogmøte for Kvadraturen/Eg

Formannskapets siste dialogmøte før ferien er for i Kvadraturen og Eg onsdag 16. juni. Ordfører Jan Oddvar Skisland håper høstens dialogmøter kan skje med innbyggere i salen.

Torvet.jpg

Formannskapet holder sitt siste dialogmøte før sommerferien – denne gang for innbyggerne i Kvadraturen og Eg. Møtet skjer digitalt over Facebook og Teams og sendes fra Kristiansand folkebibliotek på Torvet. Foto: Tor Erik Schrøder

– Det har vist seg å gå overraskende fint med digital dialog med innbyggerne. Vi har jo alle blitt flinkere til å bruke digitale verktøy gjennom denne korona-pandemien. Men nå ser vi fram til å kunne møtes ansikt til ansikt og hilse skikkelig på folk. Jeg håper høstens dialogmøter kan arrangeres med folk i salen, sier ordfører Jan Oddvar Skisland.

Onsdag 16. juni leder han sesongens siste dialogmøte. Også dette skjer via Facebook og Teams og sendes fra midt i Kvadraturen – i Kristiansand folkebibliotek kl 17.00-19.30. Av smittevernmessige årsaker skjer det også denne gang uten publikum til stede. Bare ordfører, teknisk stab og bistand fra administrasjonen vil være fysisk til stede.

Påloggingslenke for Teams        Følg dialogmøtet på Facebook

Innbygger-spørsmål

Direktesendingen på Facebook følger nedenstående program. Etter alle innlederne, vil det bli en kort pause før det er tid for ordet fritt for publikum/seere. Publikum kan sende inn spørsmål i kommentarfeltet på Facebook, men du kan også la deg høre og se i Teams. Da må du logge deg inn på videokonferanse-lenken (Teams - se over) i god tid, gjøre deg til kjenne og ha innlegget ditt klart. Husk å snakke tydelig. Formuler deg gjerne kort, slik at så mange som mulig kan slippe til.

Spørsmål til formannskapet på Facebook bli registrert og formidlet for besvarelse. Leder for demokratiordninger, Hallvard Auestad har ansvar for å håndtere spørsmålene. Han lover at alle vil bli besvart. Om det blir kø av spørsmål og man ikke rekker å besvare alt under sending, lover han at spørsmål vil bli besvart og lagt ved i referat i etterkant. Referat blir offentliggjort her på kommunens nettside noen dager etter dialogmøtet.

Program

Åpning kl. 17.00:

- Velkommen og en orientering om hva som skjer i Kvadraturen/Eg av eventuelle utbygginger og etableringer. Ved ordfører Jan Oddvar Skisland

Inviterte innlegg (5 minutter hver):

 • Kenneth Mathias Skagestad og Amalie Eikeland Iversen fra 6. klasse på Tordenskjoldgate skole
 • Tomine Iversen og Jakob S. Nilsen 9c på Grim skole
 • Posebyen vel v/Jan Rune Johansen
 • Eg vel v/Siren Winjor
 • Bystranda og Tangen v/Ole Nygaard
 • Daglig leder for Donn, Per Christian Osmundsen
 • Leder av Kvadraturforeningen, Heidi Sørvig
 • Sogneprest Aud Sunde Smemo, Domkirken menighet
 • Per Dovland, leder for Kudos, Kirkens bymisjon
 • Biblioteksjef Anne Kristin Undlien
 • Arne Vilhelm Tellefsen, kulturarbeider med tilhold på Odderøya

Kort pause

Ordet fritt ca kl. 18.30:

Spørsmål fra seere/innbyggere. Det er satt av ca. en time til dette.

Se temaside om dialogmøtene med referater