Bli med på årets viktigste søndagstur!

Fjorårets TV-aksjon ble svært annerledes på grunn av smittesituasjonen i 2020. I år blir det mulighet for å gå med bøsse i hele kommunen. TV-aksjon arrangeres i år 24. oktober.

Kristiansand kommune sin egen TV-aksjonen komite.

Fjorårets TV-aksjon ble svært annerledes på grunn av smittesituasjonen i 2020. I år blir det mulighet for å gå med bøsse i hele kommunen. 

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid mot barneekteskap hvor målet er å hindre at jenter blir giftet bort i Bangladesh, Nepal, Mali, Malawi og Niger. Årets TV-aksjon skal nå ut til 3 millioner mennesker hvor Plan jobber for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter, i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort.

Ikke bare innsamling på bøsse

For privatpersoner er det hovedsakelig på selve TV-aksjonsdagen man kan gi. Organisasjoner, næringslivsaktører og andre bidragsytere kan velge å gi før aksjonsdagen. Det kan man gjøre ved å registrere beløpene sine på TV-aksjonens giversider og få en faktura tilsendt, eller ved å bruke Spleis for å starte egne innsamlinger. Kommunen vil arrangere en næringslivsdugnad 21. oktober på Ernst Hotell i Kristiansand fra 13:00-15:00. Det er både arbeidsplasser og privatpersoner som skal delta. Deltakerne vil få utlevert en liste med navn på bedrifter/arbeidsplasser som kan ringes for å høre om de vil et bidrag til aksjonen. Ta kontakt med Andreas Landmark på 90529227 eller a.landmark@kristiansand-bystyre.no om du ønsker å delta.

Bli med på årets viktigste søndagstur

Søndag 24. oktober skal 100.000 frivillige bøssebærere besøke landets 2,3 millioner husstander. Dette gjør TV-aksjonen til landets største dugnad. Vil du være med på årets viktigste søndagstur? Bli bøssebærer på blimed.no

En glad og spent gjeng i forkant av årets TV-aksjon.