Bli med i trekning av flotte premier!

Har du lyst til å sykle, gå eller bruke kollektivtransport i hverdagen? Trenger du motivasjon til å la bilen stå? I høst gir vi deg en anledning til å endre reisevanene dine.

Jeg kjører grønt 21.jpg

Melder du deg på Jeg kjører grønt- kampanjen og registrerer dine grønne reiser, blir du automatisk med i trekning av fine premier. 
Les mer på aksjonens nettside: jegkjorergront.no.

Hva er en grønn reise?

Å reise grønt er å sykle, gå eller ta buss/tog i stedet for å kjøre bil, fly, eller annet motorisert framkomstmiddel. El-sykkel og el-sparkesykkel regnes som grønne fremkomstmidler.

Rene trimturer registreres ikke, for eksempel tur med hunden, eller en treningstur på sykkel fra egen bolig og tilbake. En reise på sykkel eller med buss/tog til turens utgangspunkt regnes derimot som en grønn reise – for eksempel sykling til naturområde for å gå på tur.

Fine premier og lagkonkurranser

Blir du med i kampanjen, kan du vinne mange fine premier. I år satser vi mest på gavekort, slik at du selv kan velge hva du ønsker å takke deg selv med, fordi du kjørte grønt. 

I tillegg er det mulig å danne lag med venner, familie eller kollegaer. Alle lagene konkurrerer mot hverandre. Det er en god mulighet til å utfordre hverandre, men også til å støtte hverandre med en felles motivasjon.

Kampanjen varer fra 1. september til 30. november. Du kan vinne fem typer premier: ukespremier, supertirsdag-, slutt- og lagpremier og vervepremier. Alle detaljer og hvordan premiene kan vinnes finner du på Jeg kjører grønt sin nettside.

Meld deg på og kjør grønt!