Inviterer til Barnas arkitekturdag 2021

– Vi arrangerer idedugnad 25. mai og inviterer alle som ønsker å bidra til Barnas arkitekturdag 23. oktober til å melde seg på, sier Nina Malo og Gisela Urte Nilsen ved plan og bygg i kommunen.

Nina_Malo_og_Gisela_Nilsen.jpg

Nina Malo, arealplanlegger  (t.v.) og Gisela Urte Nilsen, arkitekt, tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018. Nå gleder de seg til årets utgave av den populære dagen som i år arrangeres 23. oktober Foto: Kari Anne Candasamy

– Inviterer til digital idedugnad 25. mai

Da Nina Malo og Gisela Nilsen ved plan og bygg i Kristiansand kommune, tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018, hadde de både offentlige og private samarbeidspartnerer med på laget. Nå er de godt i gang med planleggingen av årets arrangement, og inviterer alle som har lyst til å bidra med på en idedugnad tirsdag 25. mai klokken 18.00. 

– Vi gleder oss til årets Barnas arkitekturdag og håper at mange blir med og gjør dagen til en gøy dag for barn. Vi setter i gang med å forberede og planlegge årets arrangement og inviterer til digital idédugnad via Teams. Vi viser film og bilder fra Barnas arkitekturdag 2019 og snakker sammen om ideene dere og vi har for årets arkitekturdag som arrangeres 23. oktober, sier Nina Malo.

– Kanskje treffer dere noen som dere kan samarbeide med? Kanskje noen allerede brenner inne med en god idé? Ellers er idedugnaden en fin måte å bli kjent med hverandre og å knytte sammen ideer til felles prosjekter, sier Gisela Urte Nilsen. 

Påmelding til idedugnaden 

Ønsker du å være med på idedugnaden 25. mai eller vil vite mer om Barnas arkitekturdag 23. oktober kan du sende en e-post til Gisela Nilsen. 

Til idedugnaden sender vi ut innkalling til påmeldte med link til Teams-møtet. Ta kontakt om du trenger hjelp med å logge deg på arrangementet.

Hvis du ikke kan delta på idédugnaden, kan du bare ta direkte kontakt med Nina eller Gisela og fortelle om din idé.

Les mer om Barnas arkitekturdag på denne siden

Kontaktinfo

Ønsker du mer informasjon om Barnas arkitekturdag kan du kontakte:

Nina Malo, e-post: Nina.Malo@kristiansand.kommune.no

Gisela Urte Nilsen, e-post: Gisela.Nilsen@kristiansand.kommune.no

Se film om Barnas arkitekturdag

Noen bilder fra tidligere arrangementer

 

Drømmelekplass.jpgPosebyen Gyldenløves gate.jpgMarshmallowbyging.jpg